Fredag

.

View this post on Instagram

Jag fick ju ett paket från @panduroofficial tidigare och jag testade beställa deras ”Vintage färger” för inomhusbruk 👌🏼✨ (swipa för fler bilder) Sedan har jag försökt få till en lite större vridplatta till köksbordet, genom använda Ikeas lilla vridplatta, men eftersom den kändes för liten, tog jag Ikeas stora träbricka, målat den med färgerna i olika lager, slipat ner kanter för att få fram färger under och få till ett slitet intryck, jag har limmat fast den lilla vridplatta under brickan med några träklosssar under, för att få rätt höjd och fick då en vridplatta som är 51 cm i diam att ha mitt på vårt fyrkantiga köksbord. Just nu med adventsstaken på, men tanken kunna sätta fram tillbehör och fika och dylikt och snurra runt. Får se hur den funkar, tror dock vi kanske behöver utöka ytan på nedersta snurrplattan, så den blir ännu mer stabil. Men nöjd just nu över hur det blev med storlek och färger och så. Fina och lättmålade färger och avslutade med ett par varv med matt lack i samma serie 👍🏼 #pyssel #måla #vintagefärger #panduro #vridplatta #snartjuldukning

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.

.

.
/ Anna

Annonser

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.