Gott Nytt År!

Summering av
2017 i mest gillade
bilder på instagram,
blev dessa…

View this post on Instagram

Här kommer våra mest ”gillade” bilder under 2017 ✨ så passar på att önska er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR ✨💛 Hoppas 2018 blir ett bra år på alla sätt för er alla !! ✨ Bild 1. Nostalgibild med Max som har ”hjärtat på rätt ställe” kort från 2011 då Max var 4 år och storasyrran hade stylat honom inför idol på tv ✨ BIld 2. Nostalgikort. Ett av de första korten då Max storasyster Fanny får träffa sin lillebror som nyfödd på sjukhuset ✨ Bild 3 Max missade skolfotograferingen på skolan, då han hade en av sina många infektioner, men vi riggade upp en egen ”fotostudio” här hemma och så fick vi ett eget ”skolkort” bredvid syrrans i köket sen ✨ Bild 4. Max storasyrra Fanny satt och pluggade till tenta och Max drog fram stol bredvid och sa: ”….åh, det här ser intressant ut ✨ Bild 5. Fotade årets julkort hemmavid och och här lite ”busiga bilder” ✨ Bild 6. Fick dessa bilder av Max lärare alltså wow (!) Max badar i vanlig bassäng (inte varm bassäng) det är STORT (!) han har haft såå svårt med kallare vatten och att då få se bilden, då han även simtränar…wow 👌🏼 känns gode fint i mammahjärtat då ✨ Bild 7 Nostalgibild. En tjej som 2010 gjorde ett projekt på gymnasiet och fördjupa sig om Downs syndrom och skriva om att ”fördomar bygger på okunskap” och Max hamnade på hennes första sida ✨ Bild 8. Barnen önskar God jul på julafton ✨ Bild 9. Max pepparkaksgubbe i skolans lussefirande ✨ Så åter ett år av som vanligt mycket bus och lek och mycket skoj..,då jag fokuserar på allt det positiva, allt annat kan få vara i bakgrunden 😉👍🏼#2017bestnine #gottnyttår

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
…detta är bra en
bråkdel av vårt år
såklart. Vi hoppas
2018 ska bli ett bra
år.

Mekning

Lite garagetid
& mekning i garaget
med ”father” idag 🔧..

.
för fyrhjulingen
har pajat :(

Uteliv

Vi har varit ute
och testat nya
hjälmen med pulkan 👍🏼

.
…å Max gillar då man
står i backen och ska
hoppa undan, men så
filmade jag och gick ner
lite på knä och hann inte
undan, men jag hann på
nått sätt sära på benen och
Max kommer igenom
under mig 😆😂👍🏼 vet inte
hur det gick till, men det
gick 👌🏼✨

Han har även lirat
bandy idag…

.
…tävlingsmänniskan ;)

Gott nytt år

Nu önskar vi er
ett riktigt
Gott Nytt år…

.
..vi tejpa fast en
massa tomtebloss
med maskeringstejp
på pennor, så Max
hade lite stadigare
att hålla i och sedan
körde han slut på
dem ute ✨👌🏼

/ Anna

 

 

 

 

 

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.