Glad påsk!

Nu får vi önskar
er en GLAD PÅSK
allihopa!

Lite busig kille här…

.
…å här kan ni se en
liten film han spelade
in och där han önskar
er alla en GLAD PÅSK

.
…liten påsk trudelutt ;)

Jag är kanske lite
tråkig, men detta är
vad jag sätter fram i
påskpynt i år 🐣✨

View this post on Instagram

Jag är kanske litet tråkig, men detta är vad jag sätter fram i påskpynt i år 🐣✨ jag tycker riset i sig är vackert i sin enkelhet, så jag sätter inget i det, orkar inte dra fram rubbet som ska bort på några dar, kroppen är inte superduper och jag vill inte lägga energin där, lägger det hellre på annat. Å påskpysselet jag drog igång igår, kände jag att det orkar jag inte göra klart, så nästan direkt efter jag startat och dragit fram det, så tog jag ett allvarligt snack med mig själv, ni vet huvudet och kroppen på den här kroppen vill olika saker oftast ☺️ så kroppen fick lov att protestera och övertygade mitt huvud att jag inte skulle fortsätta lägga energin där 😉 #påskpynt #isinenkelhet #promarker #påskägg

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
…jag tycker riset i sig
är vackert i sin enkelhet,
så jag sätter inget i det,
orkar inte dra fram rubbet
som ska bort på några dar,
kroppen är inte superduper
och jag vill inte lägga energin
där, lägger det hellre på annat.
Å påskpysselet jag drog igång
igår, kände jag att det orkade
jag inte göra klart, så nästan
direkt efter jag startat och dragit
fram det, så tog jag ett allvarligt
snack med mig själv, ni vet
huvudet och kroppen på den
här kroppen vill olika saker
oftast ☺ så kroppen fick lov
att protestera och övertygade
mitt huvud att jag inte skulle
fortsätta lägga energin där 😉

Ha en en mysig
helg allihopa!

/ Anna

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.