Besviken kille

View this post on Instagram

Besviken kille här hemma 😞😢 vi fick lov ställa in hans invigning av lekstugan imorgon, 9 grader och regn 🌧💦👎🏼 han försökte med: ”…men om alla har paraplyer då?” lille gubben 💛 fast det är ju ingen hit, vi som tänkte grilla hamburgare ute och äta och mysa utomhus. Vi kommer ju bara frysa. Å att vara inne istället, känns ju tråkigt, i detta sammanhang. Så nu hoppas vi på en kväll till veckan istället. Men just sånt här hatar både jag och Max, att göra upp planer och så blir det inte. Max har svårt ställa om och går in till hundra procent på något han vet ska hända en viss dag, så när det blir ändrade planer, rasar allt. Bästa är när han inte vet att det ska vara något, å vi talar om det samma dag istället som en kul överraskning, då vi vet att det blir av. Men nu börjar han hämta sig igen då jag nu surrat en massa positivt om en kväll till veckan istället och alla fördelar med det och sakta börjar han ladda igen för till veckan..så nu håller vi tummarna att få göra det till veckan och så lär det bli några innedagar nu istället, vi får passa på packa ner saker i köket då istället inför köksrenoveringen. #skitväder

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.

View this post on Instagram

👦🏼🐶💛 #vovvenabbe

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.

.
/ Anna

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.