Söndag med bus, besök, fotboll & bygget

.

.

View this post on Instagram

Max har varit på fotbollsträning ✔️⚽️ idag körde de först uppvärmning med lekar och Max sprang mycket under det och efter det var han helt slut, behövde vila och sa att han mådde lite dåligt…å då växer alltid oron lite i mitt mammahjärta, ibland tror jag att det är hans hjärtfel som begränsar honom lite 💔 men han satt en stund och vilade och drack och efter ett tag kunde han gå in och träna igen. Så det känns bra att han snart ska få komma och göra ett arbets-EKG, fick kallelsen i fredags. Där kollar de just hur hjärtat fungerar under arbete och belastning 👍🏼 Max gjorde en hjärtoperation och opererade 2 hjärtfel då han var liten, där de gjort nya väggar och hjärtklaffar och även tagit bort en klaff till lungpulsådern, som han snart kan behöva åtgärda med någon ny operation. Han har mått jättebra och hjärtfelen har inte begränsat honom direkt, utom då kanske just vid ansträngning att han behöver vila lite extra och lite mer ofta #fotboll #fotbollsträning #hjärtebarn

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.

.

.

.
/ Anna

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.