Musikquiz & besök

.

.

View this post on Instagram

Vi mös i kvällsolen uppe vid logen en stund, låg på gräsmattan med musik och jag hade Abbe som somna på magen en stund och så låg vi där och kikade upp på blå himlen till ”öppna landskap” och andra sommarlåtar 👌🏼✨ sen tog Max över och så blev det Samir och Viktor låtar 🤘🏼😁Åh, jag är helt slut i kroppen 😣 denvärker från topp till tå och mjölksyran pyr i musklerna, det tar på att ha fest 😅 åsså har vi haft en massa trevligt främmande idag, både under dagen och nu ikväll, men nu fanns inte orken till nån målning ikväll, som vi hade tänkt hjälpas åt med, men hur mycket huvvet än skulle vilja, så skriker alla kroppsdelar stort NEJ ☺️ så tyvärr får gubben måla själv. Jag har intagit soffläge och hoppas på en bättre dag imorgon #sommar #livetpålandet #logen #samirochviktor

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
/ Anna

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.