Bara gilla läget

Okej, en skit dag igår &
skitnatt i natt 🥴

View this post on Instagram

Okej, en skit dag igår & skitnatt i natt 🥴 Kroppen min har protesterat rejält. Förutom värken som gnager på, så har mjölksyra pyrt i musklerna och jag har domnat i ben och armar lite till och från, så jag mest hamnat i soffan hela tiden, kroppen så slut, så blev måååånga power-naps igår 💤 ögonen känns som de gått halvt neddragna hela tiden. Försökt vara uppe i intervaller, gick en kort prommis med Max & Abbe igår, kollat in bygget lite till och från, fixat lite mat, men hela tiden hamnat i soffan efteråt, å medans grabbarna for på fyrhjulingstripp på kvällskvisten igår, så parkerade jag i soffan ..sedan har jag blåsor i hela munnen 😩 som jag får ibland, å det gör så ont att äta, å det är ju trist, för det kan väl inte vara nån gång som man vill det så mycket som då 😁 ..så sjukt knasiga symtom jag får med min fibro, ingen risk att jag ska känna att det blir monotont 😅 nä då, bara så många symtom som möjligt samtidigt..suck! Så jo, lite av riktigt ”Bad Day” igår, men då sätter jag ännu mer värde på bättre dar sedan 😉✌🏼är inte ute efter en massa kommentarer, att tycka synd om mig, inte min grej, då bara förstärkts allt, utan jag är van, det är mitt liv, så jag skriver inte för att få medlidande, utan bara för att visa hur det är att leva med fibro, så därför tagit bort alla kommentar som dök upp, men tack alla 💛 #attlevamedfibromyalgi #gällerfokuserapådetpositiva

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
…kroppen min har protesterat rejält.
Förutom värken som gnager på, så
har mjölksyra pyrt i musklerna och
jag har domnat i ben och armar lite
till och från, så jag mest hamnat i
soffan hela tiden, kroppen så slut,
så blev måååånga power-naps igår 💤
ögonen känns som de gått halvt
neddragna hela tiden. Försökt vara
uppe i intervaller, gick en kort prommis
med Max & Abbe igår, kollat in bygget
lite till och från, fixat lite mat, men hela
tiden hamnat i soffan efteråt, å medans
grabbarna for på fyrhjulingstripp på
kvällskvisten igår, så parkerade jag i
soffan
..sedan har jag blåsor i hela munnen 😩
som jag får ibland, å det gör så ont
att äta, å det är ju trist, för det kan
väl inte vara nån gång som man vill
det så mycket som då 😁 ..så sjukt
knasiga symtom jag får med min
fibro, ingen risk att jag ska känna
att det blir monotont 😅
nä då, bara så många symtom
som möjligt samtidigt..suck!

Så jo, lite av riktigt ”Bad Day”
igår, men då sätter jag ännu
mer värde på bättre dar sedan
😉✌🏼är inte ute efter en massa
kommentarer, att tycka synd
om mig, inte min grej, då bara
förstärkts allt, utan jag är van,
det är mitt liv, så jag skriver
inte för att få medlidande,
utan bara för att visa hur det
är att leva med fibro, så därför
tagit bort alla kommentar som
dök upp, men tack alla 💛
#attlevamedfibromyalgi
#gällerfokuserapådetpositiva

.

.
…Mina 2 pärlor ✨👌🏼
som varit iväg och handlat
tillsammans, så nu bara fylla
på ”garage-köket” 👍🏼

.
…bakade sockerkaka till
byggjobbarna idag och
det var uppskattat,
swosch så tog det slut
snabbt ☺️

/ Anna

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.