Nyckelring, kök & julbak

.

.
…visst är de söta? Dessa ljuslyktor
i form av hus i porslin, märke Kähler
ska nu få bo på hillskåpet i köket
och sprida mysigt ljus 👌🏼✨

Träslöjdsalster

Max ville visa hans nyckelring,
som han gjorde i träslöjden
av läder, hur den passar
till våran husnyckel 👍🏼

.
…är det bara jag som är så
barnsligt förtjust i då barnen
kommit hem med sy- och
träslöjdsalster? ☺️ å perfekt
då de går att använda i vardagen
så här 👌🏼✨

.
…vad roligt där är att inreda och plocka
ihop lite saker och kombinera ihop 👌🏼
det går ju ändra så mycket utseende
beroende vad man stoppar ihop i en
trälåda. Här lite julkänsla för salt &
peppar med ljus & kanelstång och
juligt snöre. Swipa för fller bilder ✨

Julbak

Dottern testade att göra
pepparkaksbollar med
tomteskum inuti efter recept
från @fixasjalv 👍🏼

.
…enkla att göra, recept finns att
se på hennes sida och de kan
nog bli en hit, kul med variant
på pepparkakor 👌🏼✨

Tänkte bara få säga, efter
huserat i köket nu i 2 dagar
👉🏼 I love it 😛😋 alltså allt
är så rent, fräscht & nytt. Från
att ha haft gamla träskivor där
känslan är att det inte blir rent
hur mycket man än skrubbat,
till att som nu torka med trasan
över nya bänkskivan och jag njuter ✨
å alla lådor som går lätt, å att var
sak snart har sin plats & allt känns
så lättjobbat 👌🏼 å ikväll första
veckohandlingen och jag har
njutit att få lasta in varor i en
HEL kyl och allt har rymts &
ändå space kvar 🙌🏼 å när jag
sedan går och öppnar kylen för
att hämta något, så behöver jag
inte längre ta ut halva kylen för
att nå någonting längst bak ☺️😊👌🏼
å detta med induktionshäll 👉🏼
wow liksom (!) fatta vilket tempo
det går att ha, går ju galet fort 💨
å fatta golvvärme då, jag som alltid
bott i raggsockor från höst till vår
eftersom jag är så frusen och vi har
haft så golvkallt i köket och till att
nu har jag inte raggisar alls inomhus 👌🏼
ja, så det är så grymt härligt att ha et
t kök tillbaka, där jag typ kommer
bo numera 👌🏼✨

View this post on Instagram

Tänkte bara få säga, efter huserat i köket nu i 2 dagar 👉🏼 I love it 😛😋 alltså allt är så rent, fräscht & nytt. Från att ha haft gamla träskivor där känslan är att det inte blir rent hur mycket man än skrubbat, till att som nu torka med trasan över nya bänkskivan och jag njuter ✨ å alla lådor som går lätt, å att var sak snart har sin plats & allt känns så lättjobbat 👌🏼 å ikväll första veckohandlingen och jag har njutit att få lasta in varor i en HEL kyl och allt har rymts & ändå space kvar 🙌🏼 å när jag sedan går och öppnar kylen för att hämta något, så behöver jag inte längre ta ut halva kylen för att nå någonting längst bak ☺️😊👌🏼 å detta med induktionshäll 👉🏼 wow liksom (!) fatta vilket tempo det går att ha, går ju galet fort 💨 å fatta golvvärme då, jag som alltid bott i raggsockor från höst till vår eftersom jag är så frusen och vi har haft så golvkallt i köket och till att nu har jag inte raggisar alls inomhus 👌🏼 ja, så det är så grymt härligt att ha ett kök tillbaka, där jag typ kommer bo numera 👌🏼✨ nu måste jag dock försöka slita mig lite, å försöka ta mig igenom resten av huset, där saker blivit eftersatt under vår långa renovering 😅 så jag ska försöka få i ordning ett hus nu inomhus och gubben rensar och försöker få till garaget 👍🏼 #nyttkök #pitekök #galetunderbart #maxmedfamiljgörnyttkök

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
…nu måste jag dock försöka
slita mig lite, å försöka ta mig
igenom resten av huset, där
saker blivit eftersatt under vår
långa renovering 😅 så jag ska
försöka få i ordning ett hus nu
inomhus och gubben rensar
och försöker få till garaget 👍🏼

/ Anna

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.