En boost i kaffefläck & Max otroliga hinderbana med boll

Ett tecken , en boost

Ni kanske bara ser kaffefläcken
från termosen på köksbänken…..

View this post on Instagram

Ni kanske bara ser kaffefläcken från termosen på köksbänken. Men jag ser ett ansikte med brett leende, en näsa och 2 små pyttesmå ögon av ett par kaffedroppar längre upp ☺️ jag är lite hopplös på att se sånt här som ”ett tecken” eller ”en boost” speciellt då jag behöver det 👍🏼 Just nu kämpar jag lite med en extra jobbig kropp som värker hårt och det hänger troligen ihop med höstvädret som blivit svalare och vi haft blåsiga dagar. Alltid många faktorer som spelar in då jag blir sämre. Så då gäller det att hitta sånna här små positiva saker som gör att jag får le lite, å som ni ser, behöver det verkligen inte vara mycket 🤣😂👌🏼 jag försöker just nu att fokusera hårt på mig själv ”min egen rehabilitering” där jag hela tiden jobbar för att nå små mål framåt på olika sätt både fysiskt & mentalt och att hitta variationer i att distrahera och lindra värken. Så det är skönt att nu kunna lägga full fokus på det, då de andra är i skola och på jobb. För är någon hemma, då går det inte, då lägger jag all energi där istället. Så jag försöker hela tiden hitta små saker som kan underlätta vardagen och få bort så mycket som möjligt, som slukar onödig energi. Jag har bland annat fokuserat på att rensa lite varje dag, i nån garderob eller dyl. Idag har fokus varit hallen och garderoben där, å har då även fräschat upp ett par skor inför vintern med moccafärg och ni ser ju, de blir ju som nya igen 👌🏼✨ det låter kanske trist, men för mig blir det en ”boost” att både göra något som distraherar den gnagande värken och som även som ger tillfredställelse då det är gjort och det blir ordning & reda 👌🏼 fast samtidigt måste jag tänka hela tiden att inte göra för mycket, att variera med vila och lyssna på kroppen. Så även om jag ”bara är hemma” så känns det som ett heltidsarbete att ha huvudet som vill gå framåt och vill göra saker, samtidigt som kroppen är den som bromsar och som slår bakut. Hela tiden får jag försöka medla mellan dessa två, att samsas, men det är inte lätt 😅 så det känns som ett heltidsjobb att kombinera dessa 2 delar av kroppen som oftast inte är på samma nivå alls 😅 #attlevamedfibromyalgi #kroniskvärk #seljusglimtar #boosta #distrahera #fokuserarätt

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

…men jag ser ett ansikte med brett leende,
en näsa och 2 små pyttesmå ögon av ett par
kaffedroppar längre upp ☺️ jag är lite hopplös
på att se sånt här som ”ett tecken” eller
”en boost” speciellt då jag behöver det 👍🏼
Just nu kämpar jag lite med en extra jobbig
kropp som värker hårt och det hänger troligen
ihop med höstvädret som blivit svalare och vi
haft blåsiga dagar. Alltid många faktorer som
spelar in då jag blir sämre. Så då gäller det att
hitta sånna här små positiva saker som gör
att jag får le lite, å som ni ser, behöver det
verkligen inte vara mycket 🤣😂👌🏼

Jag försöker just nu att fokusera hårt på mig
själv ”min egen rehabilitering” där jag hela
tiden jobbar för att nå små mål framåt på
olika sätt både fysiskt & mentalt och att hitta
variationer i att distrahera och lindra värken.
Så det är skönt att nu kunna lägga full fokus
på det, då de andra är i skola och på jobb.
För är någon hemma, då går det inte, då
lägger jag all energi där istället. Så jag försöke
r hela tiden hitta små saker som kan underlätta
vardagen och få bort så mycket som möjligt,
som slukar onödig energi. Jag har bland annat
fokuserat på att rensa lite varje dag, i nån
garderob eller dyl. Idag har fokus varit hallen
och garderoben där, å har då även fräschat upp
ett par skor inför vintern med moccafärg och
ni ser ju, de blir ju som nya igen 👌🏼✨ det låter
kanske trist, men för mig blir det en ”boost”
att både göra något som distraherar den
gnagande värken och som även som ger
tillfredställelse då det är gjort och det blir
ordning & reda 👌🏼 fast samtidigt måste jag
tänka hela tiden att inte göra för mycket,
att variera med vila och lyssna på kroppen.
Så även om jag ”bara är hemma” så känns
det som ett heltidsarbete att ha huvudet
som vill gå framåt och vill göra saker,
samtidigt som kroppen är den som bromsar
och som slår bakut. Hela tiden får jag försöka
medla mellan dessa två, att samsas, men det
är inte lätt 😅 så det känns som ett heltidsjobb
att kombinera dessa 2 delar av kroppen som
oftast inte är på samma nivå alls 😅

Älgjakt

Bra då det skyltas 👍🏼
vi gick en annan runda
för att inte störa…

Max oootroliga
hinderbana med boll ⚽️

japp, ännu en underhållande
promenad idag 😆😄😁 …..

….där Max skarvar på en hel del, när han
ska berätta om idrottslektionen med
hinderbana i skolan, som de hade
tidigare i veckan 🙈☺️ undrar om
grabbarna i svenska landslaget
eller Zlatan har sånna muskler
och fixar dessa bolltrix ⚽️🤣😝

/ Anna

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.