NY tävling – vinn tecken DVD eller böcker (!)

 

Så galet roligt.
Jag älskar tävlingar och nu
kommer vi får göra någon riktigt
glad igen :)

För nu är det Lilla TL förlag som
har denna tävling med oss….

lilla TL jultävlingen1 kopiera

lilla TL jultävlingen2 kopiera

lilla tl 3 kopiera

…så klicka här >> eller på bilderna här uppe, så kommer ni
till Lilla TL förlag och kan kika er fram.

Jag har skrivit om DVD filmerna tidigare
flera gånger på bloggen, men här kan ni läsa
det senaste inlägget >>

Här nere kan ni se en filmsnutt då
Max har fick sin ”kom igång med teckensång 3”:
.

.

…så tävla nu!
Lycka till!!

annaskrift2 copy

25 reaktioner på ”NY tävling – vinn tecken DVD eller böcker (!)

  1. Härligt med ny tävling! Vi gör ett nytt försök att vinna en julklapp för Ludvig skulle gärna vilja ha en ”Kom igång med teckensång”-dvd. Hoppas på bättre tur för oss denna gång :)
    Hälsningar
    Jenny och Ludvig

  2. Åh vi behöver utöka sortimenetet. Har ettan och det var faktiskt lite sökande på Youtube och Max filmsnutt som fick mig att förstå: VI MÅSTE HA DE ANDRA OCKSÅ! Hoppas hoppas att Algot vinner så att hans dansanta steg kan komma ett steg längre….<3

  3. Kul tävling och självklart, skulle vi satsa på Kom Igång med teckensång Dvd filmerna.
    Max är en underbar liten kille med bus i blicken, själv tänker jag att få se min egna lille Alve stå och teckna framför filmerna :) Den tanken gör mig varm…!

    Anna Lindeberg
    Furuberg Lillegården 123
    438 97 Rävlanda

  4. Min son Samuel har 1 & 2 an önskar 3 ans dvd. Så inspirerande då man ser framsteg med seriesamtal å teckenkommuniseringen ochden lycka i hans ögon när han blir förstådd. Jag länkar vidare till vänner på FB. Kraaam Samuel å Maya

  5. Om vi skulle ha turen att vinna önskar vi ” kom igång med teckensång” skulle beställt ett ex till vår födelsegris igår men just då funkade inte sidan, tror det var ödet!! Anna, du som verkar ha lite kontakter här och var, skulle det inte gå att fixa ett förmånligt pris på dvd:n så att även de som inte vinner kan göra en bra deal?! Personligen tycker jag det var ganska saftigt pris för 1 dvd! Har gillat sidan och delat tävlingen på Facebook!

  6. Hej! Noah vill gärna ha en kom-igång-med-teckensång dvd. Han har svårt med tecken i vardagen men teckensång – då lossnar det rejält. Vi har ingen av dessa tyvärr men det skulle bli en perfekt julklapp :-) Jag har delat den här tävlingen på facebook och ska försöka göra det på barnens blogg senare i veckan.

  7. Vi på finska sidan av potten, hoppas nu på tur med lotten.
    Lenni sjunger och står i, så vi siktar på dvd:n vi.

  8. Är gärna med och provar turen. Här önskar vi oss kom igång med teckensång 1. Hoppas att de inspirerar vår Ture som gillar som och dans.
    Hoppas, hoppas………..
    Delar på FB.

  9. Jag skulle bli jätteglad om jag vann kom igång med teckensång den första.Mitt barnbarn som har ds är precis nu intresserad av att utveckla tecken.,detta skulle ge honom ett röigt sätt att stödja och inspirera honom.

  10. Efter mycket om och men så har vi äntligen fått lära känna Jesper, vilken glad och toppen kille han är. Vi har nu på senare tid upptäckt att han gilla sång och musik. Vilket teckensång skulle passa oss båda utmärkt då vi ingen har.

  11. Jag har delat på min fb-sida då jag gärna vill delta i er tävling. Min flicka tecknar en del i skolan och även en sång nu i luciatåget. Barnen i min klass är också intresserade så därför skulle jag önska mig: Kom igång med teckensång! Håller tummarna!

  12. Ping: Lite krasslig lucia….. | Ett nytt liv.....

  13. Ping: Dragning i tävling….. | Ett nytt liv.....

  14. Ping: Åååååå vinnaren är…… | Ett nytt liv.....

Lämna gärna en kommentar:

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.