Morgonen började inte så bra….

Torsdag den 21 Februari 2008

För några veckor sedan letade jag desperat efter en ny vällingburk. Jag ville ha en stor och rymlig, så att det inte är slut jämt. Den skulle även vara snygg. Hittade faktiskt till slut en som uppfyllde alla kraven, ”Vintage Kitchen”, den var beige och såg lite gammledags ut. Enda nackdelen var att det stod TEA på burken. Men jag köpte den och gjorde om den litegrann själv. Jag skrev ut Dosering med måtten på en lapp och klistade över ”tea- texten” sedan tog jag fram min stämplar. Stämplade texten ”välling” med bruna bokstäver. Så nu känns den som att den passar in på köksbänken och är praktisk.

Idag, på morgonen, fick jag däremot en mindre rolig upplevelse med denna ”vällingburk”. Som vanligt är jag lite mer fumlig på morgon i händerna, de är lite stela och allmänt omedgörliga. Så det händer ofta, att jag tappar något eller spiller något. Nu var det alltså vällingburkens tur. Igår kväll hade jag dessutom fyllt på burken, alldeles full.
Så jag tappar alltså burken och det blev vällingpulver över hela golvet!! Inte så kul att måsta börja städa, det första man gör, efter en åter ganska sömnlös natt.

Så vad lär man sig av detta. Det är praktikt med en vällingburk, som rymmer mycket om man inte vill fylla på ofta, men det är ingen hit att då vända den upp och ner på köksgolvet :-)

Lillkillen snorar på. Men mindre hostig på morgonen. Nu kommer snart hämtning av honom och mamsen ska bädda ner sig under täcket. Själv hade jag nog feber igår kväll, men jag dopade mig innan sängen, så det känns skapligt på morgonen, om än halsen känns. Så jag laddar nog med lite doping nu oxå och intar sedan kudden.  Längtar…….

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.