Gissa om jag har sovit :-)

Torsdag den 21 Februari 2008

Godmorgon..
kan man säga det klockan 16.30 !!??
Ja, det känns så iallfall. Helt otroligt, så har jag sovit 6 timmar (!!) nu på dagen. Jag somnade 8.30 och sov till 14.30. Nog vaknade jag till litegrann, då jag behöver vända på kroppen och känner av värken. Men jag lyckades att igonerar detta och bara tänka på att somna om och det lyckades.

Så just nu, efter en lång härlig varm dusch, känner man sig om en ny mamma igen. Kroppen har fått ny energi och allt känns prima för tillfället. Mina gullungar har inte kommit hem än. Men jag antar att de kommer alldeles strax. Så ikväll ska jag överösa dem med kramar och mysa. Nu, när man har energi för det där lilla extra igen.

Jonas har invigning på jobbet, i deras nya lokaler i Luleå, så han blir sen ikväll. Jag antar att mina barn äter hos farmor och farfar. Så just nu håller jag på att koka mig potatis och ska laga till fiskbullar. En absolut favorit, som bara jag, i denna familj gillar. Så så är det bäst passa på, då jag ändå ska äta själv.
Mumsfilibabba…..  :-)

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.