Taskigt matintag under dagen….

Fredag den 22 Februari 2008

Max åt väldigt dåligt igår och det gjorde han även under förmiddagen idag. Jag började faktiskt bli lite orolig, då han nekade allt, till och med saft. Men han hade ingen feber och verkade i övrigt pigg och alert. Annars blir man ju misstänkt och blir orolig att han blivit sämre och att kanske förkylningen har utvecklats till något som kräver medikament. Så jag ringde faktiskt till Piteå Barnmottagning, i förhoppning om att få lite råd om de kanske ville lyssna på honom, så det inte har vandrat ner i luftrören och lungorna. Men där har de ju telefonröst som meddelar en tid de kan ringa tillbaka och det var inte förrän 13.30 på eftermiddagen. Så då struntade jag i det. För han hade ju aldrig fått någon tid då, ändå.

Fick dock i honom lite välling vid lunchtid och sedan somnade han ute i vagnen i den härliga vårvinter solen. Sov ute en timme och var sedan på väldans bra humör. Hans morbror Johan och Erika kom förbi och de fick en liten privat show av honom, med alla möjliga miner, gester och även en del flörtar. Sedan åt han en hel flaska välling på eftermiddagen och även nu innan sänggående. Så det känns som att det vände litegrann på eftermiddagen. Hoppas det fortsätter så. Annars får man väl fara in och kolla honom i helgen, om han blir sämre. För nu har han ju haft förkylningen i en hel långdragen vecka.

Jag och Fanny har precis gjort en mysig koja inne i hennes rum, inför besöket av lillkusinen imorgon. Vi har buntat med en massa kuddar och plädar och en ljusslinga hänger som belysning inuti. Så Fanny ville visa pappsen denna koja. Jonas är inte så pigg idag. Så han har fått en släng av förkylningen, han oxå. Så han kröp in i kojan för ca 15 minuter sedan och ligger fortfarande kvar, för han har nämligen somnat :-)

Nu ska vi gå ner och mysa i soffan framför Let`s Dance, men jag undrar om pappsen blir kvar här uppe, kanske rent utav sover i kojan i natt?!  (hi,hi)

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.