Mamsen i underläge…

Torsdag den 10 April 2008

Igår kväll då jag skulle göra klart Max för kvällen med pyjamas på skötbordet, så hamnade jag i verkligt underläge. Som vanligt busade jag lite med Max och brukar ”prutta” honom lite på magen, då man har tagit av honom kläderna. Det hör till saken att vi har en kille som älskar hår och då framförallt att dra i hår, om han får en chans.

Så då jag lutade mig fram, höll jag aldrig i hans hans händer, som jag annars brukar. Så han fick ju förstås tag i mitt hår med bägge händer. Samtidigt som han drar med full kraft i håret så sparkar han med fötterna i bröstet på mig. AJ, AJ, AJ, vad det tog ont. Det var inte lätt att komma ur greppet heller då han sliter håret åt ett håll och sparkar min kropp åt andra hållet. Puh!
Förutom att han hade en hel del hårstrån i handen igår kväll, då jag till slut fick loss han, så är jag rent öm i hårbotten idag på morgonen.

Aj, aj, aj…..

En reaktion på ”Mamsen i underläge…

 1. Hejsan
  Heter Lena och har en dotter som heter Linnéa som är 5 år som har DS.
  Linnéa har också en tvillingsyster som heter Agnes.

  Linnéa älskade också mitt hår och hängde i det ofta när hon var liten och man fick verkligen slita sig loss ibland.
  När Linnéa var ca 8 månader och jag myste och busade med henne på skötbordet så fick hon tag i håret och också i mitt halsband och drog men helt plötsligt så släppte hon bara och började gråta.
  Jag tröstade och satt på henne sin boddy fast hon fortfarande grät.
  Till slut märkte jag att hon inte rörde sin ena arm och då blev jag helt hysterisk och började gråta.
  Så det var bara in med barnen i bilen och åka till Astrid (via SöS men där togs inte sådana fall emot) och där fick vi komma in fort.
  Linnéa hade fastnat i mitt halsband och ledbandet i armbågen hade glidit på sned och detta var ganska vanligt enligt läkaren som meddelade att det kallades för pigarm.
  Så de bara tryckte och drog en gång så var allt bra igen.
  Detta hände så klart 1 timme innan jag skulle iväg till Globen för att se hästarna som varje år är där och det var också söndagens Kür (dressyr till musik) som jag hade sett fram emot i ett helt år (sedan förra gången de var).

  En jättefin blogg du har och jag håller nu på att läsa allt du skrivit.

  // Lena mamma till Linnéa o Agnes.

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.