Examen, premiärdopp & studenten….

Lördag den 7 Juni 2008

 Onsdag kväll var det examen för Fanny. Kanonfin kväll med sol och värme. Vi var ute och de sjöng så fint, man fick riktiga sommarkänslor. Sedan blev det tårta, saft och kaffe. Nu är det SOMMARLOV för Fanny….

I torsdags stod man i gassande sol med en temp på ungefär 26 grader varmt och väntade på utspringande studenter vid Strömbackas skola. Det var brorsdottern Emmy som tog studenten. Oj, vad mycket folk och vad varmt. Både Max och Fanny hade fullt sjå att kolla in allt och alla. Hade på morgonen smörjt in barnen ordentligt med solskyddsfaktor och Max satt dessutom i skyddande vagn. Men inte kom man ihåg sig själv. Så efter den dryga timmen i solgasset, så fick jag på köpet en ordentlig solbränna på bröstet, som fortfarande är illröd. Aj, aj.

Emmy var så vacker denna dag och förstås strålande glad. Efter utspringandet var det dags för att åka lövdekorerad traktorsläp genom stan. Fanny var väldigt fascinerad och stå och kolla in alla ekipage efter vägen. Sedan for vi ut på Nötön och blev bjudna på mumsig ”studentskiva” och fick se öppnande av presenter.

På torsdag eftermiddag blev det besök hos morfar som fyllde 65. Så där blev det smörgåstårta och vanllig tårta. En hel dag med bara godsaker. Inte bra för figuren !!!
Fanny och Maxs kusiner var även där och de hade jättekul. Fortfarande lika varmt ute, så barnen ville ta ett dopp i brukets badplats som ligger granner med mormor och morfar. Så sagt och gjort. Flickorna hoppade i direkt, i iskallt vatten !!! Kan inte fatta att det går. Det kan inte ha varit många grader i vattnet, men de skulle nog ha badat fortfarande om man inte begränsade det :-)

Efter denna varma torsdag så blev det lite värmeutslagprickar för Max. Ganska skönt då det redan fredag blev svalare igen. Fredag blev en dag på hemmaplan för att ladda batterierna inför helgen. För nu blir det SM i rallycross på hemmaplan ute på Piteå Motorstadion. Så nu ska vi packa sista grejorna idag och sedan bege oss ut och pröva sova över i bussen. Spännande……

Men få se hur mycket sova det blir. Har själv haft 2 jobbiga nätter. En med mycket värk och yrsel efter späckad torsdag. Sedan har Max tjorvat hela natten i natt. Jag har säkert varit upp 20 gånger. Så få se hur det går i bussen. Skönast brukar ju sängen vara hemma.

Nu måste vi ta och bädda lite mysigt och ta ut mat till kissen Sixten och så hoppas jag att vi kan få någon kattvakt som far och tittar till honom och kanske släpper in honom under natten.

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.