Det lutar åt dagis…

Måndag den 30 Mars 2009

…imorgon.
Max har varit feberfri idag och det har varit full rulle. Dock har han inte sovit mycket. Jag fick nog uppleva min värsta natt med honom i natt.  Han låg nog inte still 3 sekunder. Puh!

Nej han for upp och ner hela tiden. Ingen ro i kroppen. Eventuellt spelade kanske medcinering in igår kväll med inhalationer och Mollipect, där båda kan ge oro. Ingen sömn alltså……och då trodde jag att det skulle bli en ordentlig middagsvila idag istället. Men icke. Då fick han bara hosta direkt då han la sig. Pust! Så det enda han har sovit är en halvtimme mot min axel och ändå har han varit försvånasvärt pigg !! Bara morsan som känner sig sliten =)

Nu ikväll så somnade han dock direkt i sängen och har inte haft problem med hosta. Så sover han okej i natt blir det nog dagis imorgon.

Vi kör ju sömnschema på Max just nu och vi har fått återbesök i mitten av april till läkaren. Nu när man fyller i ett schema över natten, så blir det så tydligt, hur mycket han ”tjorvar”. Underligt att det inte påverkar hoom på dagen. Enda gången han sovit en hel natt, förutom ett par  tuttsökningar, så var det då han hade fått kortison på VC i fredags. 

Det är inte bara Max som får medicnera lite extra just nu. Vår kissemiss Sixten fick besöka veterinären idag eftersom ha har ett sår som inte vill läka på kinden. Så Fanny och farfar var iväg och han blev nedsövd och fick sy ett stygn över såret och ska äta pencillin i 10 dagar. Men det är tur att vi har ”lillmamma” som får hålla reda på kissens medcin. Han ser då så olycklig ut vår lille Sixten, med den där tratten över huvudet. Vi får hoppas det läker snabbt, så han snart slipper den.

Nej, jag var ju trött……nu ska jag inte pladdra mer.
Sova, sova , säng, säng, säng…..

annaskrift2 copy

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.