PDOL och en del tra-la-la….

Torsdag den 23 Juli 2009

Nu är Max återställd i magen.
Det blev nästan en vecka med tjall i magen. Inte så kul för mamsen och pappsen med blöjbyte, stup i kvarten =) Men på lillgrabben har det inte gått någon nöd på direkt han har otroligt nog varit lika pigg som vanligt. Men hungrig =) Det har inte varit så kul att inte kunna ge hoom de vi ätit då han har velat ha. Men igår fick han till och med börja fika igen. Gode så nöjd herre vill jag lova!!!

pdolOnsdag var vi in en sväng på Piteå Dansar och Ler (PDOL) så att storasyster och kompis fick åka lite karuseller. Max var så nöja att bara sitta i vagnen och se på alla karuseller och folk och så spelade det ju hela tiden medryckande musik.

pdol2 pdol3
Efter att ha sett allt snurrande och våghalsiga åkisar, så var grabben ganska trött och det var gott att få sig en välling i vagnen. Vi hade tur att farbror Fredde jobbade i en grillkisk på området och kunde fixa lite varm välling.

Annars har vi mest varit hemma. Nu går Max jättelångt själv ute på gräsmattan och inne. Han har kommit in i en ny fas igen, känns det som. Jag tror att de på dagis om en månad kommer få se en mer upprätt Max och mer rörlig grabb. Så det är kul.

Max har blivit värsta motorälskaren, sedan vi varit på rallycross. Nästan bara pappa som duger och han vill bara till garaget och till rallybilen =)

motorbike     motorbike2

  Igår var vi och hälsade på några kompisar som har barn i samma ålder. Där hade de en liten el motorcykel och elfyrhjuling som går väldigt sakta framåt. Max hade ett stort brett leende då han fick köra. Tror ni att han ville hem då vi skulle hem. Å nej! Jag blev faktsikt förvånad över så duktig han var på att köra den lilla motorcykeln. Han hajade direkt hur han skulle göra, men lite för korta ben till gaspedalen men det skulle gå att fixas med en kloss. Så få se….om det kanske blir ett besök till Biltema, som tydligen säljer denna minsta modell. Såg att de även hade denna fyrhjuling men den var dyrare. Men de gick verkligen väldigt sakta fram…perfekt fart.

Max har även diggat en hel del senaste dagarna. Han gillar stå i hallen framför speglarna och spela ”luftgitarr” och sjunga högt =) Någon gång har man även kommit på honom med sin skurborste som gitarr (hi,hi) I bilen sitter han även gärna och trallar.

Igår kväll så vaknade han och var ledsen. Kanske drömde något. Så jag tog upp honom i famnen och så börade jag tralla lite lugnt för honom. Då tar han ut tutten ur munnen alldeles sömning i ögonen och börjar tralla med mig, så där tyst och med ett stort leende på läpparna. Så himla söt. Så vi tra-la-la lallade en liten stund tillsammans, lågt, tyst och lugnt. Sedan stoppade han in tutten igen och jag la ner honom i sängen igen. Myskillen!
Apropå myskillen, så smälte han totalt mamsen för någon morgon sedan. Efter jag bytt bölja på honom och tar upp honom i famnen så ger han mig en jättekram och stryker mig sedan över kinden och så säger han ”min mamma”. Har ni hört,va?! Mitt hjärta smälte totalt!!!!!

annaskrift2 copy

En reaktion på ”PDOL och en del tra-la-la….

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.