Zlatan

VitaminWell har en
tävling som heter
#VitaminWellBottleflip
och ni kommer kanske
ihåg att Max tidigare stått
och tränat just bottleflip
med flaska i köket och så
ser jag denna tävling, där
priset är en träff med  självaste
Zlatan 😳😜 Max stora idol ✨
..och när jag säger det till Max
säger han:
”…jag ska vara med
och jag ska göra 
det i
mitt rum, jag kan visa

mitt#Zlatanrum ” ⚽️✌🏼️

View this post on Instagram

@vitaminwellsverige har en tävling som heter #VitaminWellBottleflip och ni kommer kanske ihåg att Max tidigare stått och tränat just bottleflip med flaska i köket och så ser jag denna tävling, där priset är en träff med självaste Zlatan 😳😜 Max stora idol ✨..och när jag säger det till Max säger han: "…jag ska vara med och jag ska göra det i mitt rum, jag kan visa mitt #Zlatanrum " ⚽️✌🏼️..så vi gick upp dit för ett par dar sedan och han skulle först bara göra bottle-flip på mattan och fixade nästan direkt 3 st och ville ha mer utmaning och började bygga upp med pallar och det trodde inte jag han skulle fixa (!) men ack så fel jag hade 😊 han var grym och den sista satt han på första försöket ✌🏼️…så imponerad och med feber i kroppen! Det här är ju säkert inte jätte-avancerat jämfört med alla andra som är med i tävlingen, men det här tycker jag bevisar hur mycket man kan klara av med att vara envis och träna och att alla kan på nått sätt eller på sitt eget sätt och det visar även hur viktigt en stor förebild kan vara, som ger den motivationen som krävs 👊🏼 #vitaminwell #bottleflip #bottleflipchallange #zlatan #tävling #challange @VitaminWellBottleflip

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
..så vi gick upp till Max rum
för ett par dar sedan och han
skulle först bara göra bottle-flip
på mattan och fixade nästan
direkt 3 st och ville ha mer
utmaning och började bygga
upp med pallar och det trodde
inte jag han skulle fixa (!) men
ack så fel jag hade 😊 ni ser ju
där uppe i filmklippet, han var
grym och den sista satt han på
första försöket ✌🏼️…så imponerad
och med feber i kroppen!

Det här är ju säkert inte
jätte-avancerat jämfört med
alla andra som är med i tävlingen,
men det här tycker jag bevisar
hur mycket man kan klara av
med att vara envis och träna
och att alla kan på nått sätt
eller på sitt eget sätt och det
visar även hur viktigt en stor
förebild kan vara, som ger
den motivationen som krävs 👊🏼

Zlatan intervju

Igår kväll så avslutade vi
kvällen med att se en intervju
med Zlatan på Lilla Aktuellt
och han sa mycket bra den där
Zlatan, se bara i detta klipp…

.
och en trött Max kröp
sedan ner i sin Zlatansäng ✨
och drömde kanske om fotboll
i natt, för den blev då orolig i
alla fall ;) 

/ Anna

 

Annonser

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.