Piggare

Max piggare, absolut…

.
…men ändå lite si och så.
Det far lite upp & ner.
Trodde först han skulle
kunna fara på skolan idag,
men var som trött och
lättretlig igår och i natt sov
han super-duper dåligt.

Så hemma idag och imorgon
är de ju ledig  från skolan, så
hoppas på en pigg helg då.

.
…vi var ute på en kort
härlig promenad igår.

Så vi försöter underhålla
dagarna, men går lite
trögt då man själv lider
av sömnbrist. Men tur
Max har god fantasi…

View this post on Instagram

Nu har vi fått fast fjolårets julpyssel på bordet igen 👍🏼 så idag har vi spelat på vårt tredimensionell spel med vintertema mellan träd, stockar, stenar och djur 👌🏼 så ett tips, superskoj pyssel att göra, går ju göra med vilket tema man vill. Max ville dessutom använda våra frampysslade "spelpjäser" vi gjorde av nässprayer och legohuvuden 😉👍🏼 kul att hoppa runt på en sån här stor spelplan och ta upp kort då man kommer på blå rutor och gå bakåt på röd ruta 👍🏼 sedan kan man ju variera vilka kort man har i spelat, kanske något speciellt att träna på eller göra sharader. Vi tränar våra 10 kompisar ☺️..Max vann idag och fick då ringa i den lilla klockan på taket på stugan där målet här ✨👍🏼 #pyssel #julpyssel #barnpyssel #spel #spelplan #spelaspel #tips

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
…igår spelade vi på spelet
vi gjorde som julpyssel ifjol,
ni kan läsa mer hur vi gjorde
det, i detta inlägg >>

View this post on Instagram

Max lagade mat i sin hamburgergrill i morse och bjöd mig på ananas-burgare 🍍🍔 😂 och väldigt avancerat 😉 han började med att sätta senap på hela stekbordet och det skulle först bli varmt och han rörde om noga 👍🏼 sedan stekte han 2 hela ananas i senapen, efter det skulle de bägge ananasen visst sköljas i vatten så de inte skulle vara så "fräsiga" 😂😂 efter det hade han gjort en "köttsås" i en kastrull, där han doppade ner ananasen och det var viktigt att skaka om kastrullen så att den skulle få jäsa lite 😂😂 sedan skulle ananasen grillas igen och han satte på kryddor och salt 👍🏼 och som slutkläm serverade han detta med rabarbersaft 😂👌🏼… ja, nått nytt för MAX hamburgerrestaurang att ta in i sortimentet kanske? Tror absolut att de skulle bli själva med det konceptet och kanske en succé?!😂 😊👍🏼 önskar nästan jag filmat Max in action idag, hur underhållande som helst 👍🏼 #maxhamburgare #hamburgare #grill #lek #bus #fantasi #ananasburgare #kock #mumsfilibabba

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
…nu på morgonen idag har
Max lekt i hamburgergrillen
och absolut ingen brist på fantasi ;)

/ Anna

Annonser

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.