Tips tuggisar

Måste få tipsa lite.
Max testar just nu ett
tufft litet ”tugg-halsband
här hemma ✌🏼…

View this post on Instagram

Max testar just nu ett tufft litet "tugg-halsband" här hemma ✌🏼Max gillar att tugga på sina fingrar speciellt då han ser på tv eller är vid sin iPad och jag önskar dessa fina och smarta "tuggisar" i olika varianter fanns då han var liten. Så ett tips om ni själv eller har ett barn som gärna "tuggar" 😉 på @funkamera har de flera olika varianter, halsband och armband och andra modeller, både roliga och lite tuffa saker 👍🏼 jag blev glad då jag hitta dem, då jag googlade fram dem på nätet, så då tänkte jag att jag kunde tipsa om dem 👌🏼…så just nu testar vi oss fram, fast jag tror vi borde börjat då Max var mindre, nu är nog känslan att just bita på sina egna fingrar en del av känslan 😊 men det här halsbandet ligger i vardagsrummet och så försöker vi påminna om den 👍🏼#tuggis #halsband #tips

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
…Max gillar att tugga på
sina fingrar speciellt då
han ser på tv eller är vid
sin iPad och jag önskar
dessa fina och smarta
”tuggisar” i olika varianter
fanns då han var liten.

Så ett tips om ni själv
eller har ett barn som
gärna ”tuggar” 😉  hos

funkamera

….har de flera olika varianter,
halsband och armband och
andra modeller, både roliga
och lite tuffa saker 👍🏼  jag
blev glad då jag hitta dem,
då jag googlade fram dem på
nätet, så då tänkte jag att jag
kunde tipsa om dem 👌🏼

…så just nu testar vi oss
fram, fast jag tror vi borde
börjat då Max var mindre,
nu är nog känslan att just
bita på sina egna fingrar en
del av känslan 😊 men det
här halsbandet ligger nu i
vardagsrummet och så
försöker vi påminna om den.

Så vill ni kika mera på alla
tuggisar, gå in på denna sida >>

/ Anna

Annonser

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.