Pyssel av Robot

Max blev ju sjuk från
torsdag på sportlovet
och är det ännu,
väldigt dryga baciller.

Pysslat Robot

Men vi har då passat
på att pyssla ihop en
Robot, som var Max
önskemål och då tänkte vi
att vi använder bara saker vi
har här hemma, återbruk som
vi sparat, han började med 2
chipsburkar som skulle vara
benen, så då fattade vi att det
blir nog an ganska stor Robot ;)

Så här nere fyller jag på med
bilder från vårt Robotbygge och
jag tror han blev inspirerad då
vi satt och såg pysselprogrammet
Superskaparna” på TV4play…

View this post on Instagram

Jag och Max har i eftermiddag softat och suttit och kikat på #superskaparna2017 TV4 play som är ett pysselprogram ( som vi missa igår på tv) som är helt i vår smak 👌🏼 har ni sett det? Tokgillar @henrick.eriksson Som både är grym på det han gör och hans underbara skratt 😆👌🏼…å jag och Max har faktiskt börjat prata om att göra om uppe i allrum/lekrum, där Max nu har mys/läshörna och Sagohuset och sin Max-grill. Det känns som Max växt ifrån det lite nu. Grillen och myshörnan kanske får komma ut i lekstuga i sommar….men det bästa är att Max VILL ATT VI GÖR ett pysselrum istället 😃😃👍🏼 …..ååååå det känns faktiskt som det kunde vara läge. Max är mer och mer intresserad av att pyssla med olika saker och blivit stor nig och jag har såklart alltid önskat mig det, men hela tiden har det varit annat som barnen gillat, så jag har fokuserat på det, vi har ju inte så stort inomhus. Men känns som vi isåfall kunde frigöra lite utrymme i övriga huset, för när jag tänker till, så har jag "pysselsaker" på många ställen (!!) 🙊🙈 ett snabb koll var jag har pysselmaterial av olika slag, allt från färger till rent pysselmaterial i KÖKET: 2 byrålådor i sekretär, en del i hillskåpet, 4 förvaringslådor under köksbänk, Penslar hängande över diskbänken och städskåpet har nog något oxå VARDAGSRUMMET: En halv garderob fullt med saker. ALLRUM: Diverse pyssel i förvaring i bokhylla. SOVRUMMET:Ett skåp fullt med saker. SKRUBB: Fullt med diverse saker. KONTOR: Diverse saker i lådor. Japp, så typ pysselsaker i nästan alla rum 🙈 och sedan dessutom ute på logen och uppe i min "ateljé" uppe på garaget 🙊 så tänk få samla allt i ett rum och sortera upp (!) ja vi får se…bara i tanken än ;) men ett stort kreativt rum av olika slag, skulle ju vara grymt 😜😜 👍🏼 #superskaparna #pyssel #pyssla

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
…och här nere en
filmsnutt där Max
beskriver sin robot…

.
…så fin visst?!

/ Anna

 

 

2 reaktioner på ”Pyssel av Robot

  1. Ping: Max Robot vann! | Ett nytt liv...

  2. Ping: Presentkortet kom | Ett nytt liv...

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.