Pyssel med vaxduk

Älskar vaxdukar,
går ju så enkelt piffa
upp en massa saker.

Klädde ett par raka
vita krukor med vaxduk,
bara klippa av och fäste
bara med en söm på
baksidan 👍🏼 …

.
…går ju verkligen få de
färger man vill och
sedan bara dra av dem
och byta 👍🏼ska ha dem
på uteplatsen sedan, men
vi har ju typ snöflingor i
luften trots 1 juni (!!) 😠
hoppas det vänder snart!!

Gjorde även små vimplar,
brukar ha 2 hängande vid
bänken vid uteplatsen, så
nu lääängtar vi efter värme
och sitta där ute och mysa…

.
…ja, det blir färgglatt på
uteplatsen i sommar med
vaxduk i olika härliga färger
och tycker det blir så fin
kontrast mot den faluröda
färgen 👌🏼✨hittade tidigare
så härliga färger på Rice
muggarna och matchar ju
burkarna och vimplarna jag
fixat till av vaxduk 😉
muggarna blir perfekta då
det både går dricka saft och
kaffe i dem 👍🏼

Här ser ni då jag tidigare
klädde om lite olika burkar i
vaxduk oxå…

View this post on Instagram

Jag älskar vaxdukar på sommaren, både enkla att pyssla med och finns i så många olika färger och mönster 👌🏼 jag håller på piffa upp till uteplatsen och sätter på vaxduk på burkar, så enkelt sätt att förnya, bara mäta och klippa och sedan syr jag några stygn för hand och fäster dem bak (jag orkar inte ta fram symaskinen, men funkar ju med den oxå) perfekt pyssel av små stuvbitar man har kvar 👍🏼snyggt kombinera med typ spets oxå, som jag satt på en burk 👍🏼…så börjat lite, väntar dock på lite ny vaxduk som jag beställt men som inte kommer förrän måndag, så gör klart då 👍🏼 #tips #pyssel #pyssla #vaxduk #sommarpyssel #diy #burkar

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
…och här ser ni då jag
gjorde vimplarna…

.
…testade ju även att sätta
fast spets på vaxduk och
det funkade fint de med …

View this post on Instagram

Om jag säger att min natt inte var den bästa i natt, så fattar ni kanske 😉 så jag kände behov igår kväll att ladda upp med något att pyssla på med, för att "lindra" värken med, kom då på, skulle det inte vara snyggt sätta fast en spetskant på vaxduken vi ska på uteplatsen på bänken? 😋så sagt och gjort, så har jag suttit och sytt dit den för hand i natt och blev riktigt nöjd då jag satt ut den på bänkskivan idag, blev en extra liten piff och snyggt avslut 👌🏼så när nätterna är lite jobbiga, så gör jag sånt här så jag förtränger det onda lite och samtidigt fick jag en "ny" duk 😜👍🏼 #pyssel #pyssla #vaxduk #spets #lindravärk #nattarbete

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
… så sommaren,
hallå, var är du?!

/ Anna

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.