Skogspromenad & handla

Idag har jag varit
själv varit ute på en
promenad och valde
gå i skogen, då det blåst
så kallt, ville ha lite ”lä”
och helt otroligt, fast det
är 1 juni så har det kommit
lite snöflingror dalande idag (!)
Skitkallt.

När vi var iväg och handlade
så varnade bilen för halka (!)
eftersom det bara var 4 grader.
Helt galet!

Skogspromenad

Jag hade ju tänkt
checka om myggen
kommit, men helt otroligt
har jag inte sett ett enda
mygg än (!) varken hos oss
eller i skogen runt oss, men
de fryser väl antagligen lika
mycket som oss än 😊👍🏼

View this post on Instagram

Jag tog mig en skogspromenad då det blåser så kallt, då får man gå i lite "lä" iallafall. Tänkte checka om myggen kommit, men helt otroligt har jag inte sett ett enda mygg än (!) varken hos oss eller i skogen runt oss, men de fryser väl antagligen lika mycket som oss än 😊👍🏼 Vi har många stigar runt omkring i skogen och jag kan dem utan och innan, från då jag var frisk och löpning var ett stort intresse och jag sprang alla olika varianter kors och tvärs 👍🏼 tyvärr var det som en hinderbana idag på en av stigarna, någon har röjt på bra i skogen och även över stigen, så tog det som extra motionspass då 💪🏼 tog några kort från början där i skogen 📷👆🏼..men då jag går där i skogen och så kommer jag till ett ganska igenvuxet parti och fram till en stor myrstack som blivit förstörd av något och myrorna har febril verksamhet att "laga" den, då slår det mig 😳😱 vi såg ju björnskiit i höstas, jag & Max i denna skog (!) och med min fina fantasi som gärna skenar iväg ( jag & Max ni vet☺️) så stannar jag där mitt i snårskogen och börjar tänka på Djungelboken och Baloo och frasen: "…äta myror?!" 🐻😳☺️😉 så jag slår av min ljudbok, vill inte bli överraskad av något och överväger att vända, men känner att det är längre gå tillbaka än fortsätta fram, så jag fortsätter genom snårskogen, men kan meddela att pulsen var nog inte hög bara av min gång 😂👍🏼 jag är hopplös på att kunna skrämma upp mig själv och vi har en hel del omkullblåsta träd i skogen och varje rot på dessa, är ju grymt likt antigen en Björn som kommer lufsande eller någon som står på bakbenen 😂☺️ men såklart träffade jag ingen, men det blev ingen ljudbok på tillbakavägen ☺️ och är nu helt slut i soffan av både den fysiska ansträngningen och av spänningen 😃 #björnfrossa #promenad #skogen#uteliv #spänning

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
…vi har många stigar runt
omkring i skogen och jag kan
dem utan och innan, från då
jag var frisk och löpning var
ett stort intresse och jag sprang
alla olika varianter kors och tvärs 👍🏼
tyvärr var det som en hinderbana
idag på en av stigarna, någon har
röjt på bra i skogen och även
över stigen, så tog det som extra
motionspass då 💪🏼 tog några kort
från början där i skogen 📷👆🏼

Men då jag går där i skogen
och så kommer jag till ett
ganska igenvuxet parti och
fram till en stor myrstack
som blivit förstörd av något
och myrorna har febril
verksamhet att ”laga” den,
då slår det mig 😳😱
vi såg ju björnskiit i höstas,
jag & Max i denna skog (!)
och med min fina fantasi
som gärna skenar iväg
( jag & Max ni vet☺️) så
stannar jag där mitt i
snårskogen och börjar
tänka på Djungelboken
och Baloo och frasen:
”…äta myror?!” 🐻😳☺️😉
så jag slår av min ljudbok,
vill inte bli överraskad av
något och överväger att vända,
men känner att det är längre
gå tillbaka än fortsätta fram,
så jag fortsätter genom
snårskogen, men kan meddela
att pulsen var nog inte hög
bara av min gång 😂👍🏼 jag är
hopplös på att kunna skrämma
upp mig själv och vi har en hel
del omkullblåsta träd i skogen
och varje rot på dessa, är ju grymt
likt antigen en Björn som kommer
lufsande eller någon som står på
bakbenen 😂☺️ men såklart träffade
jag ingen, men det blev ingen ljudbok
på tillbakavägen ☺️ la mig helt slut i
soffan efteråt av både den fysiska
ansträngningen och av spänningen 😃

Handla

Idag har vi varit ner
på Ica och handlat.
Alltså helt 👌🏼 idag
att ha Max som
”plockare” av varor
på Ica 👍🏼 vilket
teamwork vi var ✌🏼…

.
…samtidigt som pappa
och storasyster passade
på att övningsköra medan
vi handlade 😉👍🏼

 

/ Anna

 

 

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.