Tisdag

Idag var det kanske en
liten mer omotiverad
Max till att skriva i
kontaktboken, men då
gör vi alltid bara någon
liten vinkling så det blir
det genast en kul grej…

.
… behöver inte vara
mycket, idag fick nallen
Kalle vara med och vips
går allt som en dans 😉👍🏼

Skoltaxi

Max har både idag och
igår hämtas av samma
taxichaufför, en av många
favoriter som kör skoltaxin
och denna taxichaufför
berättade idag att han
kommer köra Max varje
morgon nu och Max
superlycklig ✨👌🏼

.
…det är nämligen en som
gillar att surra och skoja
lika mycket som Max ☺️
och dessutom får Max sitta
fram 😜👍🏼

Fibrokropp

Mår lite sisådär
skit-pissigt i kroppen,
så kan väl klaga lite då 😉
känns mig lite som på
bilden (hittade på nätet
& lånade) lite nedtrampad
och så frustrerad då inte
kroppen vill det som
huvudet vill ☹️

View this post on Instagram

Mår lite sisådär skit-pissigt i kroppen, så kan väl klaga lite då 😉 känns mig lite som på bilden (hittade på nätet & lånade) lite nedtrampad och så frustrerad då inte kroppen vill det som huvudet vill ☹️ förutom värken som alltid gnager, så mår jag just nu pyton, mår illa och yrsel som sätter in i intervaller, det har varit mycket på programmet i helgen och är väl en bidragande orsak 😐 jag gillar inte klaga eller att surra så mycket om min sjukdom men den behöver komma fram i ljuset ibland och bli synlig. Syns ju inte så mycket bakom uppdateringar & bilder på Max. För just nu när höstterminen dragit igång och alla far på skolor och jobb i familjen så känns det lite som…men jag då? ☹️ det blir så tomt här hemma och då känner jag av min kropp ännu mer, för när det är full rulle hemma, så distraheras jag mer och tränger undan värken som gnager hela tiden eller de andra symtomen, men nu GAAHHH 😫 sedan påverkar säkert vädret och att utetempen går neråt….så jag försöker distrahera med att pyssla på med något, om jag inte hade haft pyssel, hade jag nog blitt galen 😁👍🏼 Saknar just den här tiden på året, som mest att jobba, då alla andra far varje dag och jag så vackert få vara kvar hemma. Jag saknar den sociala biten och att känna mig behövd, men, men…. bara gilla läget. Jahappilihapp, nu har jag klagat lite, inte riktigt min melodi, vill helst fokusera på nått skojigare, så inte sjukdomen får överhanden och får styra 😉 så japp en dålig dag, men jag ska nu stiga upp igen, då värken känns mer då jag ligger still och hoppas på att yrseln & domningarna nu är snällare och ska vi se om tapetremsorna känner för att pyssla med mig en stund 😜✌🏼 #fibromyalgi #levamedkroniskvärk

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
…förutom värken som
alltid gnager, så mår jag
just nu pyton, mår illa och
yrsel som sätter in i intervaller,
det har varit mycket på
programmet i helgen och är
väl en bidragande orsak 😐
jag gillar inte klaga eller att
surra så mycket om min sjukdom
men den behöver komma fram
i ljuset ibland och bli synlig.
Syns ju inte så mycket bakom
uppdateringar & bilder på Max.
För just nu när höstterminen
dragit igång och alla far på skolor
och jobb i familjen så känns det
lite som…men jag då? ☹️ det blir
så tomt här hemma och då känner
jag av min kropp ännu mer, för
när det är full rulle hemma, så
distraheras jag mer och tränger
undan värken som gnager hela
tiden eller de andra symtomen,
men nu GAAHHH 😫 sedan
påverkar säkert vädret och att
utetempen går neråt….så jag
försöker distrahera med att pyssla
på med något, om jag inte hade
haft pyssel, hade jag nog blitt galen 😁👍🏼
Saknar just den här tiden på året,
som mest att jobba, då alla andra
far varje dag och jag så vackert få
vara kvar hemma. Jag saknar den
sociala biten och att känna mig
behövd, men, men…. bara gilla läget.
Jahappilihapp, nu har jag klagat lite,
inte riktigt min melodi, vill helst
fokusera på nått skojigare, så inte
sjukdomen får överhanden och får
styra 😉 så japp en dålig dag, men
imorgon en ny dag…

Trångt i Max säng

Det blev trångt &
mysigt i Max säng
ikväll 😉💛👌🏼

.
… ♥

/ Anna

Annonser

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.