Handla online med ICA

Alltså 😍😆i onsdags kväll
låg jag i soffan och gjorde
klart ICA handlingen inför
helgen 👌🏼 åh vad jag har
längtat efter denna funktionen
här i Piteå och nu finns den
👍🏼 blev tipsad på dansen av
en annan förälder 😉

.
…både jag och gubben gillar
inte att handla och jag orkar
inte ibland då kroppen sätter
stopp, men nu har jag alltså
gjort beställning av allt i soffan
och betalat ✔️och de packar
ihop det färdigt och det är bara
för gubben hämta torsdag
efter jobbet 😆👌🏼sååå smidigt
och bra👍🏼👍🏼

Det funka

Igår hämtade gubben
å dottern maten färdigpackat
efter jobbet 👍🏼😜 asså helt
gudomligt i mina ögon, för
oss underlättar det enormt,
jag kan lägga min energi på
annat än att gå i affären,
som jag ändå inte njuter av 😉
och det har aldrig varit nån
favoritsysselsättning för gubben
heller ☺️

View this post on Instagram

Nu kommer värsta reklaminlägget för Ica kvantum 😉👍🏼 igår låg jag i soffan och gjorde veckohandlingen, via ICAs handla online och kunde ändra beställningen fram till 23.59 igår 👌🏼 jag betalade och klart och idag hämtade gubben å dottern maten färdigpackat efter jobbet 👍🏼😜 asså helt gudomligt i mina ögon, för oss underlättar det enormt, jag kan lägga min energi på annat än att gå i affären, som jag ändå inte njuter av 😉 och det har aldrig varit nån favoritsysselsättning för gubben heller ☺️ … kände mig dock som en rookie när jag plockar upp frukten jag beställt 😂😂 alltså jag skrattade så tårarna sprutade 😂😂 jag hade bara beställt 1 av varje !!! en banan, en mandarin å ett päron 🤣🙃 undrar vad den som packade tänkte, antagligen…”första gången” kanske ☺️😊..så nu blir frågan: ”…vem får vilken frukt? å vem ska bli utan?” 🤣😆 #ica #icakvantum #handlaonline #premiär #blirabsolutenfortättning

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
…… kände mig dock som
en rookie när jag plockar
upp frukten jag beställt 😂😂
alltså jag skrattade så tårarna
sprutade 😂😂 jag hade bara
beställt 1 av varje !!! en banan,
en mandarin å ett päron 🤣🙃
undrar vad den som packade
tänkte, antagligen…
”första gången” kanske ☺️😊
..så nu blir frågan: ”…vem
får vilken frukt? å vem ska bli
utan?” 🤣😆

/Anna

Annonser

En reaktion på ”Handla online med ICA

  1. Vad kul att du / ni bor i Piteå! Det gör jag också! Läste i tidigare inlägg att ni haft hund och längtan finns. Ni kan få komma och träffa min pudelflicka Lizzy om ni vill! Barn och bilar är det bästa hon vet, hon är lung och glad och följer med och finner sig i det mesta!

    // Kram Anna

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.