Handla online med ICA

Alltså 😍😆i onsdags kväll
låg jag i soffan och gjorde
klart ICA handlingen inför
helgen 👌🏼 åh vad jag har
längtat efter denna funktionen
här i Piteå och nu finns den
👍🏼 blev tipsad på dansen av
en annan förälder 😉

.
…både jag och gubben gillar
inte att handla och jag orkar
inte ibland då kroppen sätter
stopp, men nu har jag alltså
gjort beställning av allt i soffan
och betalat ✔️och de packar
ihop det färdigt och det är bara
för gubben hämta torsdag
efter jobbet 😆👌🏼sååå smidigt
och bra👍🏼👍🏼

Det funka

Igår hämtade gubben
å dottern maten färdigpackat
efter jobbet 👍🏼😜 asså helt
gudomligt i mina ögon, för
oss underlättar det enormt,
jag kan lägga min energi på
annat än att gå i affären,
som jag ändå inte njuter av 😉
och det har aldrig varit nån
favoritsysselsättning för gubben
heller ☺️

Nu kommer värsta reklaminlägget för Ica kvantum 😉👍🏼 igår låg jag i soffan och gjorde veckohandlingen, via ICAs handla online och kunde ändra beställningen fram till 23.59 igår 👌🏼 jag betalade och klart och idag hämtade gubben å dottern maten färdigpackat efter jobbet 👍🏼😜 asså helt gudomligt i mina ögon, för oss underlättar det enormt, jag kan lägga min energi på annat än att gå i affären, som jag ändå inte njuter av 😉 och det har aldrig varit nån favoritsysselsättning för gubben heller ☺️ … kände mig dock som en rookie när jag plockar upp frukten jag beställt 😂😂 alltså jag skrattade så tårarna sprutade 😂😂 jag hade bara beställt 1 av varje !!! en banan, en mandarin å ett päron 🤣🙃 undrar vad den som packade tänkte, antagligen…”första gången” kanske ☺️😊..så nu blir frågan: ”…vem får vilken frukt? å vem ska bli utan?” 🤣😆 #ica #icakvantum #handlaonline #premiär #blirabsolutenfortättning

A post shared by Ettnyttliv (@ettnyttlivmax) on

.
…… kände mig dock som
en rookie när jag plockar
upp frukten jag beställt 😂😂
alltså jag skrattade så tårarna
sprutade 😂😂 jag hade bara
beställt 1 av varje !!! en banan,
en mandarin å ett päron 🤣🙃
undrar vad den som packade
tänkte, antagligen…
”första gången” kanske ☺️😊
..så nu blir frågan: ”…vem
får vilken frukt? å vem ska bli
utan?” 🤣😆

/Anna

Annonser

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s