Onsdag med dans

”…onsdag 31 jan,
idag ska jag på dans” ✍🏼

.
…nu hoppas vi på bättre
lycka , förra onsdag fick
vi ställa in pga busväder
och försenade taxibilar,
så Max längtar såååå 🕺🏻✨

.
…nöjd Max redo
för dansträningen 🕺🏻✨
och den blev toppenbra.
Han hade jätteskoj!

Alltså denna onsdag som
blivit ”dans-dag” hos oss,
har även blivit en höjdpunkt
för mig 👌🏼 jag som annars
är ganska låst hemmavid
med min sjukdom, planerar
nu helt efter att orka och följa
Max på onsdagar och såååå
trevligt få sitta surra med andra
föräldrar utanför medan barnen
dansar 👌🏼 …

View this post on Instagram

Alltså denna onsdag som blivit ”dans-dag” hos oss, har även blivit en höjdpunkt för mig 👌🏼 jag som annars är ganska låst hemmavid med min sjukdom, planerar nu helt efter att orka och följa Max på onsdagar och såååå trevligt få sitta surra med andra föräldrar utanför medan barnen dansar 👌🏼 så jag har nu insett att både Max och jag längtar nog lika mycket fram emot onsdagar nu ☺️ fast såklart får jag oftast sota efteråt på nått sätt och just ikväll känns det inte så lovande tyvärr. Kroppen reagerar olika, men just nu ökar värken lite oroväckande snabbt nu när medicin går ur kroppen och jag känner att yrseln kommer då jag blundar och jag domnar i benen, armar och runt läppar och just då det är känningar i läpparna, är det ett tecken att nu måste jag ”chilla” och just det ”rimmar illa” med värken, som hellre skulle vilja vara igång för att avleda den, så lär nog kanske bli lite pissig natt…. men trevligt har vi haft 👍🏼 nu är det bara ta sig genom det trista ”bakslaget” #höjdpunkt #bakslag

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
…så jag har nu insett
att både Max och jag
längtar nog lika mycket
fram emot onsdagar nu ☺
fast såklart får jag oftast
sota efteråt på nått sätt
och just ikväll känns det
inte så lovande tyvärr.
Kroppen reagerar olika,
men just nu ökar värken
lite oroväckande snabbt nu
när medicin går ur kroppen
och jag känner att yrseln
kommer då jag blundar och
jag domnar i benen, armar
och runt läppar och just då
det är känningar i läpparna,
är det ett tecken att nu måste
jag ”chilla” och just det
”rimmar illa” med värken,
som hellre skulle vilja vara
igång för att avleda den, så
lär nog kanske bli lite pissig
natt…. men trevligt har vi
haft 👍🏼 nu är det bara ta sig
genom det trista ”bakslaget”.

/ Anna

 

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.