Program Göteborg

Alltså när vi
kollade almanackan
för veckan och att det
står Göteborg 🤘🏼✨
känns så overkligt .

.
…fick även en notis på FB
om evenemanget och här
ser ni programmet för söndag ….

hämtat härifrån >>

.. så Max kliver upp på
prisutdelning först 12.45
och sedan 14.45 kliver
Max upp på scen och
Robin Stjernberg efter
honom 🎶✨ oj, blir en
spännande dag och helg ☺🤩

Jag har en last, å det är
att jag vill ha koll på läget,
jag vill helst planerat allt
i minsta detalj, speciellt
om vi ska resa 😅 jag vill inte
ha några otrevliga överraskningar
att vi glömt något, som bara
gör mig stressad, för det triggar
igång min kropp i sämre mood
(även om det är en kort resa och
jag vet att det säkert finns att
köpa på plats, så vill jag inte
behöva ägna energi där) så
tidigare kom  checklistorna
fram ✔

View this post on Instagram

Jag har en last, å det är att jag vill ha koll på läget, jag vill helst planerat allt i minsta detalj, speciellt om vi ska resa 😅 jag vill inte ha några otrevliga överraskningar att vi glömt något, som bara gör mig stressad, för det triggar igång min kropp i sämre mood (även om det är en kort resa och jag vet att det säkert finns att köpa på plats, så vill jag inte behöva ägna energi där) så nu har checklistorna kommit fram ✔️ jag måste skriva upp ALLT och sedan få stryka över å ha koll 😉 så just nu har jag 4 listor igång samtidigt, så då förstår ni min last 😂 😅👍🏼 haft samtal från Göteborg idag, från hon som fixar allt på plats och fått lite mer info kring allt på söndag och det blir en innehållsrik och spännande dag 😛😋👌🏼 ja, men då återgår jag till och checkar ✔️vidare…. #checklistor #ettmåste #kollpåläget

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
..jag måste skriva upp
ALLT och sedan få stryka
över å ha koll 😉 så just
nu har jag 4 listor igång
samtidigt, så då förstår ni
min last 😂 😅👍🏼 haft samtal
från Göteborg, från hon
som fixar allt på plats och
fått lite mer info kring allt
på söndag och det blir en
innehållsrik och spännande
dag 😛😋👌🏼 ja, men då
återgår jag till och checkar
✔vidare….

/ Anna

 

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.