Skojigt, dans, kontaktbok, fibro-blä

Tänkte få bjuda lite på
mig själv 🙄då jag både
ser lite dåligt utan glasögon
och har grymt dåligt minne
🙊😆😂… jag duschade och
hade glömt ta av mig en liten
sån där liten hårklämma som
jag haft i luggen och jag sätter
fast den på en av massagestrålarna
i duschkabinen och duschar och
vad tror ni händer?

View this post on Instagram

Tänkte få bjuda lite på mig själv 🙄då jag både ser lite dåligt utan glasögon och har grymt dåligt minne 🙊😆😂… jag duschade och hade glömt ta av mig en liten sån där liten hårklämma som jag haft i luggen och jag sätter fast den på en av massagestrålarna i duschkabinen och duschar och vad tror ni händer? …jo efter en stund får jag panik, jag skriker till och hoppar så långt det går i hörnet på duschkabinen, jag tror hårklämman är en stor spindel 🕷😳😰🙄🙈🙈…å då har det bara gått ett par minuter sedan jag satt fast den själv 😁👍🏼 .. fast om ni kollar, så visst finns det likheter 🕷☺️ #hoppsan #dåligtminne #serdåligt

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
….jo efter en stund får
jag panik, jag skriker till
och hoppar så långt det
går i hörnet på duschkabinen,
jag tror hårklämman är en
stor spindel 🕷😳😰🙄🙈🙈
…å då har det bara gått ett
par minuter sedan jag satt
fast den själv 😁👍🏼
.. fast om ni kollar, så visst
finns det likheter 🕷☺

Dans

Onsdag var det dans
för Max igen och då
värmde han upp så här
innan…

.
#dans #träning
#uppvärmning #panetoz

Kontaktbok

”…torsdag 26 april,
jag har varit på dans” ✍🏼

.

Vovven Abbe

”…jag vill inte gå in,
jag vill inte !!” 🐶😁 ..

.
…när Abbe förstår att
promenad är över och
vi ska in, då lägger han
sig platt på marken och
ner med huvudet platt i
gräset då jag drar i kopplet 😉
nån som gillar våren 🌱
och vill vara ute jämt 👍🏼

Torsdag var vi ute efter
skolan, äntligen börjar
vår lilla skog tina fram
och Abbe har fått utforskade
den för första gången 👍🏼

.

…som en helt ny värld för
Abbe, som bara upplevt
snö hela sitt liv ☺

Gått lite tungt

Varit lite extra risig i
kroppen denna vecka.
Min sjukdom går ju lite
i skov och denna var lite
extra jobbig..

View this post on Instagram

Jag försöker ha detta som mitt motto, även om det går tungt vissa dagar, då värken tar över helt och hållet och mjölksyran bara pyr i musklerna och domningarna kommer fortare än vanligt 👎🏼 nu 2 riktigt dåliga dagar, bara varit ut med Abbe för att sedan däcka i soffan. Igår var jag ut en stund med Max och Abbe oxå, men känt mig helt matt och natten var bläh 👎🏼 men så försöker jag ta fram de där positiva tankarna som gör det lite lättare …å just nu är det väl att, allt borde ju nu bara bli bättre efter 2 jobbiga dagar, för det går lite i skov just de extremt jobbiga dagarna, även om jag har värk dygnet runt jämt. Men nu laddar jag för att snart få hem Max från skolan och han brukar vara bra på få en på gott humör ;) och så blir det hans behandling vi ska köra igång och så kanske jag flörtar och får hem lagad mat, så slipper jag göra middag och så unnar jag mig kanske lite extra doping med värkmedicin och fokus på mys ikväll 👌🏼✨ #levamedkroniskvärk #fibromyalgi

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
…jag försöker dock ha detta
som mitt motto, även om
det går tungt vissa dagar,
då värken tar över helt och
hållet och mjölksyran bara
pyr i musklerna och
domningarna kommer fortare
än vanligt 👎🏼 nu 2 riktigt dåliga
dagar, bara varit ut med Abbe
för att sedan däcka i soffan.
Igår (torsdag) var jag ut en
stund med Max och Abbe oxå,
men känt mig helt matt och
natten var bläh 👎🏼 men så
försöker jag ta fram de där
positiva tankarna som gör det
lite lättare …å just nu är det väl
att, allt borde ju nu bara bli
bättre efter 2 jobbiga dagar,
för det går lite i skov just de
extremt jobbiga dagarna, även
om jag har värk dygnet runt jämt.

Så laddar för en mysig
och lite mer aktiv helg.

/ Anna

 

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.