Läsläxa & dans uppstart

Max skriver kontaktbok
på morgonen…

.
…”…onsdag 5 sep, jag och
mamma har gått i skogen
med Abbe” ✍🏼

En härlig känsla, att äntligen
få städa ut baciller 👊🏼✨ så
skönt då man får i nya tvättade
fräscha sängkläder, tvättat upp
kuddfodral och filtar och påbörjat
skrubba rent lite överallt i huset
🙌🏼✨ så jag säger hej 👋🏼 till
friska dagar framöver i detta
hus och hoppas baciller flyger
dit pepparn växer 😆☺️

.
…Max kom hem med
läsläxa och var så nöjd…

View this post on Instagram

Max kommer hem från skolan glad med sin första läsläxa idag 📚✨ han säger helt lycklig: ”…kolla mamma, jag har fått läsläxan idag, så om jag nu läser, så skriver du protokoll” 👍🏼 jag älskar att Max ser så positivt på läxan och att fokus just ligger på att läsa 👌🏼✨ läsa och att skriva, känns för oss som vårt bästa fokus 👍🏼 att räkna är väl oxå bra, men jag hatar själv matte 🙈 så jag har svårt att inspirera med det, så det lämnar vi helt enkelt, jag tänker inte ägna energi och traggla det, den biten får Max öva i skolan och i framtiden finns hjälpmedel såsom miniräknare, som går att använda om man behöver 😜🙌🏼☺️ alla är vi bättre på något och inspireras mer av vissa saker och då tycker jag att det är roligare fokusera på det och låta det bli en positiv inlärning som känns kul och inte påtvunget 👍🏼 så japp, nu kör rutiner igång och jag tror både jag och Max känner att det var alldeles lagom och riktigt kul att dra igång igen efter en lång paus efter sommaren #läxa #läsläxa #nöjdkille #nukörvi

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
…han säger helt lycklig:
”…kolla mamma, jag har
fått läsläxan idag, så om
jag nu läser, så skriver du
protokoll” 👍🏼 jag älskar att
Max ser så positivt på läxan
och att fokus just ligger på
att läsa 👌🏼✨ läsa och att skriva,
känns för oss som vårt bästa
fokus 👍🏼 att räkna är väl oxå
bra, men jag hatar själv matte 🙈
så jag har svårt att inspirera
med det, så det lämnar vi helt
enkelt, jag tänker inte ägna energi
och traggla det, den biten får Max
öva i skolan och i framtiden finns
hjälpmedel såsom miniräknare,
som går att använda om man
behöver 😜🙌🏼☺️ alla är vi bättre
på något och inspireras mer av
vissa saker och då tycker jag att
det är roligare fokusera på det
och låta det bli en positiv inlärning
som känns kul och inte påtvunget 👍🏼
så japp, nu kör rutiner igång och
jag tror både jag och Max känner
att det var alldeles lagom och
riktigt kul att dra igång igen efter
en lång paus efter sommaren.

Dans

Å nu far vi iväg
på nått skoj 👍🏼 …

.

View this post on Instagram

Max var på uppstart med dansträningen ikväll som nu kör igång igen 🕺🏻✨ det tycker han är superskoj 👍🏼 å kul för mig att följa å få surra lite socialt oxå med andra föräldrar 😉👌🏼 men sååå trötta när vi kom hem, Max nyss gått och lagt sig efter en gröttallrik och jag joinar oxå och har krypit ner under täcket med efterlängtad utsikt på mina barn nedanför sängen..för jag ska prova för första gången på typ 2 veckor försöka sova i min egen säng 🙌🏼✨ jag har ju huserat nere i soffan för hostan, men nu håller jag tummarna att det blir en massa 👉🏼💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤 och ingen hosta #dansträning #sovasängsängsäng

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
…Max var på uppstart med
dansträningen ikväll som nu
kör igång igen 🕺🏻✨ det tycker
han är superskoj 👍🏼 å kul för
mig att följa å få surra lite socialt
oxå med andra föräldrar 😉👌🏼
men sååå trötta när vi kom hem,
Max nyss gått och lagt sig efter
en gröttallrik och jag joinar oxå
och har krypit ner under täcket
med efterlängtad utsikt på mina
barn nedanför sängen..för jag ska
prova för första gången på typ
2 veckor försöka sova i min egen
säng 🙌🏼✨ jag har ju huserat nere
i soffan för hostan, men nu håller
jag tummarna att det blir en
massa 👉🏼💤💤💤💤💤💤💤💤
💤💤 och ingen hosta.

/ Anna

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.