Början av veckan

.

.

.

.
…alltid havregrynsgröt
efter innebandyträning.

.

.

.

View this post on Instagram

Max farmor och farfar var hit en snabbis igår kväll och som alltid då de ska hem, så leder Max dem ut i hallen och han är noga med att bägge håller honom över axlarna som stöd ☺️ sedan var jag och Max ut och gick en prommis med Abbe igår 🐶 och under promenaden säger jag: ”…nu kom jag på att vi måste ju köpa oss en spark till, den förra gick ju sönder. Så att vi kan ta varsin spark nu under vårvintern” då säger Max: ”…näää, mamma det behöver vi inte” 😯 jag blev lite förvånad över hans svar, för han gillar att sparka. Så jag frågar varför? Då säger han: ”…vi behöver bara en, för då kan jag åka hela vägen på din spark och du kör” och så en massa 👉🏼😂😂😂 ..den filuringen tänkte vara lat och få åka snålskjuts 😉 #farmorochfarfar #omtänksam #filur

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.

.
/Anna

 

 

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.