Bygget & snälla storasyster

.

View this post on Instagram

Lurig liten kille vi har 😉 Max kommer och frågar mig vad vi ska äta till lunch och jag säger att vi äter upp kycklingpesto idag, Max säger då att han har ju sett att vi även har korv och bröd och undrar om vi kan äta det istället, men jag säger att det kan vi ta en annan dag. Max säger ”…jaha” och går ut. Han kommer in igen på ett tag och säger: ”…mamma, jag har pratat med farfar och han vill ha korv och bröd till lunch” ☺️😁 såklart ställer man ju frågan bra vinklad till farfar så man får den lunch man vill ha 😊👍🏼 ..och sedan medans vi sitter och äter så ringer Max pappa till farfar på telefon och de specialbeställa långa skruvarna som är beställa från Tyskland, som ska nå genom till våra timmerväggar, har äntligen kommit och farfar ska få hämta dem. Då ställer sig Max på knä vid sidan av farfars stol och knäpper händerna och säger: ”…snääääälla farfar, får jag följa med” 😆😁 å det fick han och är sååå nöjd att få en biltur idag 👍🏼 #maxochfarfar #lurig #smart #nöjd

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.

.

.

.

.

.
/ Anna

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.