Farfar & Max, vattenpistoler & bygget

.

.

View this post on Instagram

Alltid kul få sånna här meddelanden, blir som genast verkligt att någon följer oss ☺️ …ja, alltså förstår ju att vi har några som läser, det vi lägger ut, men samtidigt inte så mycket som vi tänker på ☺️ å många skriver och reagerar ju på att vår dialekt är så härlig och det är ju kul 😊 å det är inte något vi alls tänker på, men som såklart skiljer sig mycket från söderöver i landet 😉 fast då är ju jag själv född i Örebro och flyttade hit då jag var 8 år och hur mycket jag ändå försökt få till pitemålet så lyckas jag inte med de rätta betoningarna 😂 så försöker låta bli, fast såklart har jag väl ändå fått någon grunddialekt kanske 👍🏼 men kanske bra att jag textar på filmer då, så alla förstår ☺️😁 tack Anna i Svedala för dina fina ord 💛 #ficktillåtelseattläggaut #kulomviförgyllertillvaronförnån #pitemål #dialekt #pite #piteå

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.

.

.

.
/ Anna

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.