Ny keps, besök, bak & Nerf Dog

.

.

View this post on Instagram

Igår skickade vi ett paket till en liten kille som oxå har en extra kromosom, precis som Max, men som fått leukemi och bor på sjukhus just nu och har det kämpigt 😢💛 å Max fick ju tidigare några saker från snälla @funkamera för att tävla ut i någon skoj tävling och vilket vi gjorde, men de hade även skickat med extra saker om vi ville göra flera tävlingar. Fast just tävlingar tycker jag är svårt, för just dessa saker vill jag ju att de kommer till dem som kan få nytta av dem och behöver, å genom att dra lott så vet vi ju inte det och att hålla på att välja ut värdiga vinnare på motiveringar, känns fel att vi ska bedömma vem som ska vinna, så nu beslutade vi att det känns bättre att nu kunna skicka en massa skoj till en kille med familj som blir snuvad på en sommar med sol och bad och utebus. Vi hoppas det kan förgylla någon liten stund i sjukhussängen 💛 å tänkte passa på att tipsa att om ni någongång tänkt skänka nån slant till någon organisation som gör saker just för sjuka barn så rekommenderar jag både @vildakidz ✨och @minstoradag ✨👌🏼 vi har oxå legat på sjukhus en längre tid i samband med Max hjärtoperation och sedan nån långvarig infektion, å vi vet hur jobbigt det är, lååånga dar som kan kännas som en vecka i jämförelse, så vi vet att ett litet avbrott eller nån ny lite grej, kan förgylla tillvaron litegrann 💛 #skrivakort #skickapaket #fuckcancer music: bensound.com

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.

.

.
/ Anna

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.