Överraskning & utflykt

.
swipa för att se hela filmen ;)

.

View this post on Instagram

På lördag ville Max en liten invigning av lekstugan 🎉☺️ så det blir den officiellt öppen för lek & bus. Så vi har bjudit in några av de närmaste just till det och han har varit bestämd hur han vill ha det och han ville vi skulle skriva en sång att sjunga innan han klipper bandet, som vi då tydligen ska köra som en allsång och han var valt melodin ”..ja må du leva” 🎶👍🏼 så nu har vi suttit och knåpat ihop en text och så hoppas han att morbror Johan tar med sig gitarren så han och Max kan kompa ihop 😉…å vi hade ju velat kunna bjuda in många fler, men lite lättare sen då vi inte är mitt i bygget och början på att riva ut köket. Så ni som inte blev bjudna, blir fler tillfällen längre fram och ni kan ju alltid svänga in när ni vill för att kika på vår färdiga lekstuga/friggeboda och bli serverad av Max i grillen ☺️👌🏼👍🏼 #planerar #invigning #skrivernytext #maxochannainrederlekstuganmedhappyhomes

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.

.

.
/ Anna

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.