Mantra, busiga bilder & mattlägning i köket

.
måndag 7 okt, i helgen
har jag varit på innebandycup” ✍🏼

Mitt mantra

Alltså dessa rader lever jag
mycket efter numera, de
hjälper mig grymt mycket
och jag brukar läsa dem då
och då 👌🏼✨

View this post on Instagram

Alltså dessa rader lever jag mycket efter numera, de hjälper mig grymt mycket och jag brukar läsa dem då och då 👌🏼✨ de känns som mina ledord. Ibland kan ju allt kännas omöjligt och jag som inte orkar så mycket ibland pga sjukdomen, känner frustration att inte kunna fixa det jag vill direkt omedelbums ☺️ då det känns som om allt tar så lång tid att få färdigt, då jag måste dela upp saker på flera dagar och på mindre moment å ibland göra långa uppehåll. Men numera följer jag dessa rader, å det hjälper mig att inse, att det är ju så här jag når målen till slut, även om det tar längre tid 👍🏼 fast jag har oftast inget spikat slutdatum, det kan ändras mycket för mig, å för mig är det ju mest saker på hemmaplan och i vardagen, men det här är något jag tror alla skulle behöva då och då, för alla drömmer vi väl om något som vi vill få färdigt eller som vi vill våga testa eller göra. Många har kanske ont om tid. Men att ta ett litet steg i taget, innebär att till slut är du där vid resultatet 🙌🏼 Jag är idag faktiskt inte längre så frustrerad att det tar tid, utan jag gillar läget och istället fokuserar jag på att jag kommer nå målet till slut om jag delar upp det. Å Max har ju till exempel inte så långt tålamod med olika saker och för honom hjälper det oxå att vi delar upp något i flera moment och vi försöker få det till något kul, att se tjusningen att det växer fram och sååå kul se resultatet i slutändan 👍🏼 det känns kanske enkelt och självklart för er redan, men för mig har det blivit en livsstil då jag begränsas av sjukdomen och upplever att jag får så mycket mer gjort genom att göra så här och det bästa, är ju att jag har fixat det själv i slutändan, utan hjälp, det är ju så härligt 👌🏼och det är väl bättre att det tar lite extra tid, än att inte bli av alls 😊 å att våga testa nya saker, för även om något skulle bli fel, då har man ju lärt sig det, då är det bara gå vidare och testa med något annat sätt 👍🏼 #hjälpermig #tankesätt #attlevaefter

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
…de känns som mina ledord.
Ibland kan ju allt kännas omöjligt
och jag som inte orkar så mycket
ibland pga sjukdomen, känner
frustration att inte kunna fixa det
jag vill direkt omedelbums ☺️ då
det känns som om allt tar så lång
tid att få färdigt, då jag måste dela
upp saker på flera dagar och på
mindre moment å ibland göra långa
uppehåll. Men numera följer jag dessa
rader, å det hjälper mig att inse, att
det är ju så här jag når målen till slut,
även om det tar längre tid 👍🏼 fast jag
har oftast inget spikat slutdatum, det
kan ändras mycket för mig, å för mig
är det ju mest saker på hemmaplan
och i vardagen, men det här är något
jag tror alla skulle behöva då och då,
för alla drömmer vi väl om något som
vi vill få färdigt eller som vi vill våga testa
eller göra. Många har kanske ont om tid.
Men att ta ett litet steg i taget, innebär att
till slut är du där vid resultatet 🙌🏼

Jag är idag faktiskt inte längre så
frustrerad att det tar tid, utan jag gillar
läget och istället fokuserar jag på att
jag kommer nå målet till slut om jag
delar upp det. Å Max har ju till exempel
inte så långt tålamod med olika saker
och för honom hjälper det oxå att vi
delar upp något i flera moment och
vi försöker få det till något kul, att se
tjusningen att det växer fram och sååå
kul se resultatet i slutändan 👍🏼 det
känns kanske enkelt och självklart för
er redan, men för mig har det blivit en
livsstil då jag begränsas av sjukdomen
och upplever att jag får så mycket mer
gjort genom att göra så här och det
bästa, är ju att jag har fixat det själv i
slutändan, utan hjälp, det är ju så
härligt 👌🏼och det är väl bättre att de
t tar lite extra tid, än att inte bli av alls
😊 å att våga testa nya saker, för
även om något skulle bli fel, då har
man ju lärt sig det, då är det bara
gå vidare och testa med något
annat sätt 👍🏼

Bus i blick

Temat var att göra busiga
bilder i skogen på prommisen
idag och här är ett 🌿👦🏼🐶🤪

.

.

.
…sötisar.

Bygget

Vi glömde ju golvlist sist,
så ett nytt besök med
svärfar i Arnemark idag 👍🏼

.
…å sedan blev det dax för
golvmattan på kvällen..

.

.

.
….så här ser det oftast ut då jag
filmar något pågående projekt,
en massa små filmklipp, som
här ikväll blivit 71 olika objekt
och 20 minuters film, innan jag
redigerat 😅 å oftast landar det
sedan på 1 minuters klipp sedan,
ibland längre om det behövs, så
här få ni se hur lång den blev…

.
…ni får swipa för att se hela.
Golvmattan kom på plats igår 🙌🏼
å bästa @tommyokvist gjorde ett
superjobb 👍🏼 å såå kul att se på
när limmet smetas ut, ser så läckert
ut, skulle absolut kunna tänka mig
få kladda så där coolt jag me✌🏼nu
ska den ligga ett par dar utan att vi
ställer något på den och det känns
fantastiskt skönt att den är på plats
, känns som det nu närmar sig sätta
in ett nytt kök (!) 😛 kan ni fatta att
vi är äntligen där nu 🙌🏼 även om vi
har galet mycket kvar att göra, så
kändes mattan som ett stort steg i
rätt riktning 👌🏼 så hoppas nu
@pitekok känner sig redo för
köksleverans snart 😉👍🏼

/ Anna

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.