Krisläge i köket

.

.
…Fått lite mer snö ❄️ så extra
kul gå ut lite tidigare på morgon
för hinna köra bandy innan
skolan i snön ☺️

Krisläge

Alltså, 😰😨 ni vet ju att vi kört på
i 180 med köket och jag har inte
haft en tanke att nått skulle vara fel (!)
men jag har nu gått med en klump i
magen nån vecka 😣 för när vi målat
klart skafferiet och väggarna och
taklisterna mot köksinredningen,
så ser jag en dag att 👉🏼
köksinredningen har FEL FÄRGKOD 😱
det är inte samma nyans som det jag
målat på skafferi, tak och väggar och
som jag beställt. Alltså den känslan 😰😩

View this post on Instagram

Alltså, 😰😨 ni vet ju att vi kört på i 180 med köket och jag har inte haft en tanke att nått skulle vara fel (!) men jag har nu gått med en klump i magen nån vecka 😣 för när vi målat klart skafferiet och väggarna och taklisterna mot köksinredningen, så ser jag en dag att 👉🏼köksinredningen har FEL FÄRGKOD 😱 det är inte samma nyans som det jag målat på skafferi, tak och väggar och som jag beställt. Alltså den känslan 😰😩 Jag har varit grymt tydlig med att jag ville ha färgkod 0502-y och INTE S 0502-y. De är så snarlika, men den vi skulle ha var utan ”S” för att få mindre gult i den. Å jag har varit tydlig och repeterat detta flera gånger både skriftligt och per telefon, för just färgen har varit det viktigast för mig i hela köket, ni vet ju vad jag har testat mig fram ☺️ och jag ville verkligen ha samma nyans på allt och sedan bryta av med beiga färgen i resten av köket ☹️ å eftersom jag varit så tydlig med kulören, så tog jag för givet att det var rätt när köket kom, å såg ju inget konstigt då, utan det blev ju när vi sedan målade med rätta färgen, det övriga, då ser ju köket gult ut i jämförelse 😣 ni kan ju fatta känslan, då vi är så nära klara, å så upptäcker vi detta, jag bröt ihop totalt. Men samtidigt har jag full förståelse ändå att ibland kan det bli fel, å det är bara försöka göra om och göra rätt. Å Pitekök såg direkt att de är dem som gjort fel och de hjälper oss nu få ordning på allt 💛 de har varit här och kikat, men inte lätt, då allt nu är fastspikat med allt annat 😥 å det känns ju som att vi kan ju för sjutton inte riva ut hela köket igen med taklister och allt som sitter fast (!) mycket går ta loss och lacka om, fast en del täcksidor och det som är monterat upp mot taket behöver isåfall målas på plats om det går. Så nu ska en målare få kolla vad han tror. Maken hade förslaget att måla vägg och skafferi som köket, absolut lindrigast, men det är ju just den kulören jag INTE vill ha, å jag har väntat på nytt kök i 25 år, ska jag då måsta gå in i köket resten av livet och känna att det blev inte som jag ville, känns inte tänkbart för mig. Så tack alla ni som hejat att vi snart är klara, tyvärr blir det lite extra fördröjt 😉 #maxmedfamiljgörnyttkök

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
…jag har varit grymt tydlig med att jag
ville ha färgkod 0502-y och INTE S 0502-y.
De är så snarlika, men den vi skulle ha var
utan ”S” för att få mindre gult i den. Å jag
har varit tydlig och repeterat detta flera
gånger både skriftligt och per telefon,
för just färgen har varit det viktigast för
mig i hela köket, ni vet ju vad jag har
testat mig fram ☺️ och jag ville verkligen
ha samma nyans på allt och sedan bryta
av med beiga färgen i resten av köket ☹️
å eftersom jag varit så tydlig med kulören,
så tog jag för givet att det var rätt när
köket kom, å såg ju inget konstigt då,
utan det blev ju när vi sedan målade
med rätta färgen, det övriga, då ser ju
köket gult ut i jämförelse 😣 ni kan ju
fatta känslan, då vi är så nära klara, å så
upptäcker vi detta, jag bröt ihop totalt.

Men samtidigt har jag full förståelse
ändå att ibland kan det bli fel, å det är
bara försöka göra om och göra rätt.
Å Pitekök såg direkt att de är dem som
gjort fel och de hjälper oss nu få ordning
på allt 💛 de har varit här och kikat,
men inte lätt, då allt nu är fastspikat
med allt annat 😥 å det känns ju som
att vi kan ju för sjutton inte riva ut hela
köket igen med taklister och allt som
sitter fast (!) mycket går ta loss och
lacka om, fast en del täcksidor och
det som är monterat upp mot taket
behöver isåfall målas på plats om det
går. Så nu ska en målare få kolla vad
han tror. Maken hade förslaget att
måla vägg och skafferi som köket,
absolut lindrigast, men det är ju just
den kulören jag INTE vill ha, å jag har
väntat på nytt kök i 25 år, ska jag då
måsta gå in i köket resten av livet och
känna att det blev inte som jag ville,
känns inte tänkbart för mig. Så tack
alla ni som hejat att vi snart är klara,
tyvärr blir det lite extra fördröjt 😉

Nerf

I söndags kom Max ner så
här ☺️ en kille som saknat
sina NERF:ar 🔫✨

.
….så rekommenderar er, bygg en
biosalong av kartonger som tar
upp hela rummet, och låt den vara
i drygt en vecka och plocka sedan
bort och rummet blir som nytt
igen och alla saker roliga att leka
med igen 🙌🏼😊😉👍🏼

.
…härlig kvällsprommis ❄️ fast nu lär
det väl bli mer pannlampa & landsväg
istället för stigar, nu när snön börjar
komma på allvar.

/ Anna

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.