Ledig dag, julkalender & baka pepparkakor

Vad mysigt det är att starta
mornarna med julkalendern ✨

.
…å idag är ju barnen lediga
ifrån skolan, så ingen stress 👌🏼

Igår då vi var på föreställningen
”Tomteskogen” så hade Max
farmor och farfar varit hit och
lämnat mysiga Tomtefar 🎅🏽✨
som de själva inte skulle ha kvar
själva, utan numera ska få bo hos
oss 👌🏼✨..

.
…mysigt.

Pepparkaksbak

Vilken bra tajming med ledig
dag idag från skolan & köra
pepparkaksbak på självaste
pepparkakans dag✨

.
…swipa för fler bilder.
Mysigt se barnen baka &
julstämningen sprider sig
verkligen med den underbara
juliga pepparkaksdoften 👌🏼✨

Film från pepparkaksbaket idag ✨

.
… vilka ungar vi har,
såg ut som värsta
tomteverkstan ☺️👌🏼✨💛

Grabbarna for nu iväg
på innebandyträning 🏑🥅
å jag placerar mig i fåtöljen
med lurvisen. Alltså jag vill nog
för mycket just nu, jag dras
med av det underbara att ha
ett nytt kök och julmyset,
för kroppen slog nu bakut…

View this post on Instagram

Grabbarna for på innebandyträning 🏑🥅 å jag placerar mig i fåtöljen med lurvisen. Alltså jag vill nog för mycket just nu, jag dras med av det underbara att ha ett nytt kök och julmyset, för kroppen slog nu bakut. På eftermiddagen däckade jag i soffan efter pepparkaksbaket och slocknade i soffan. Å så har min fibro fått ”tuppjuck” då det värker och gör ont på sånna där konstigt udda ställen 🤪 har till exempel så ont i handlovarna just ny, av alla ställen (!) typ som om jag skulle ha stått och belastats dem med armhävningar eller dyl. Har även ont i benhinnorna och det kan man ju ha ibland, men för mig blir det den värken i hela benen och även i armarna idag, superkonstig värk där det känns som värken ligger just under huden och pyr och moler på. Jag har även ont och är så öm över revbenen och även ändryggen värker. Å till sist så känns det även som att jag har en typ pinne som går in genom mina skinkor, inte riktigt höftlederna utan längre ner, så när jag går känns det som om det är en ”pinne” som vrider om där, superkonstigt det oxå 🥴 jag måtte ha den konstigaste sjukdomen som finns med se konstigaste symtomen som aldrig är samma, utan hela tiden alternerar var det sitter och i vilken styrka det är. Så just nu ska jag lyssna lite extra mycket på kroppen & anpassa mig lite och vila 👍🏼 #attlevamedfibro #maxmedfamiljjul

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
…på eftermiddagen däckade jag i soffan
efter pepparkaksbaket och slocknade i
soffan. Å så har min fibro fått ”tuppjuck”
då det värker och gör ont på sånna där
konstigt udda ställen 🤪 har till exempel
så ont i handlovarna just ny, av alla ställen
(!) typ som om jag skulle ha stått och
belastats dem med armhävningar eller
dyl. Har även ont i benhinnorna och
det kan man ju ha ibland, men för mig
blir det den värken i hela benen och
även i armarna idag, superkonstig värk
där det känns som värken ligger just
under huden och pyr och moler på.
Jag har även ont och är så öm över
revbenen och även ändryggen värker.
Å till sist så känns det även som att jag
har en typ pinne som går in genom
mina skinkor, inte riktigt höftlederna
utan längre ner, så när jag går känns
det som om det är en ”pinne” som
vrider om där, superkonstigt det oxå 🥴
jag måtte ha den konstigaste sjukdomen
som finns med se konstigaste symtomen
som aldrig är samma, utan hela tiden
alternerar var det sitter och i vilken
styrka det är. Så just nu ska jag lyssna
lite extra mycket på kroppen &
anpassa mig lite och vila 👍🏼

/ Anna

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.