Nysnö, vårstädning & skräpplockning

Japp ni ser rätt genom
köksfönstret, det kom lite
nysnö i natt, den 9 maj, hallå 😣🙈(!)

View this post on Instagram

Japp ni ser rätt genom köksfönstret, det kom lite nysnö i natt, den 9 maj, hallå 😣🙈(!) Att tvätta fönster är något som min sjukdom tycker är extra jobbigt. Jag har svårt jobba med armar & det ger fort bakslag i min fibro. Å absolut kan både dottern och karln göra det, om jag säger till, å tidigare har svärmor alltid hjälpt mig, å då har jag kämpat genom övervåningen själv och hon nere. Men samtidigt vill jag själv, känna den där känslan, lite som ett barn: ”…kan själv” med en stor portion av anpassning och tålamod ☺️ Å jag har lärt mig under åren, för att slippa vara beroende av andra, så delar jag upp vissa saker i mååånga små moment under många dagar och att på så sätt fixa det ändå. Det tar tid, känns ibland som jag aldrig ska bli klar, men det är sån tillfredställelse att ändå fixa det till slut 💪🏼 så just nu sååååååå nöjd att efter en hel veckas tid kommit igenom kökets fönster 🙌🏼 med typ en halv sida åt gången, för att inte bli superdålig, å japp lite tidskrävande, men inget slår känslan efteråt ”jag fixade det själv” 🙌🏼 så efter tagit det sista på sista köksfönstret idag, så går jag här hemma med enorm tillfredställelse & får ladda om nästa vecka, för nästa rum 😉 resten av helgen ska jag göra samma med krattning, ta en liten plätt, vila, lasta löv, vila…plocka löv, kratta en liten stund å vila….fast här kommer resten av familjen få jobba hårdare, annars kommer vi aldrig blir klar med stora tomten 😅 #liteitaget #anpassning #tålamod #positivttänkande #tillfredställelse #putsafönster

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
…att tvätta fönster är något som
min sjukdom tycker är extra jobbigt.
Jag har svårt jobba med armar & det
ger fort bakslag i min fibro. Å absolut
kan både dottern och karln göra det,
om jag säger till, å tidigare har svärmor
alltid hjälpt mig, å då har jag kämpat
genom övervåningen själv och hon
nere. Men samtidigt vill jag själv,
känna den där känslan, lite som ett
barn: ”…kan själv” med en stor
portion av anpassning och tålamod
☺️ Å jag har lärt mig under åren, för
att slippa vara beroende av andra, så
delar jag upp vissa saker i mååånga
små moment under många dagar och
att på så sätt fixa det ändå. Det tar tid,
känns ibland som jag aldrig ska bli klar,
men det är sån tillfredställelse att ändå
fixa det till slut 💪🏼 så just nu sååååååå
nöjd att efter en hel veckas tid kommit
igenom kökets fönster 🙌🏼 med typ en
halv sida åt gången, för att inte bli
superdålig, å japp lite tidskrävande,
men inget slår känslan efteråt
”jag fixade det själv” 🙌🏼 så efter tagit
det sista på sista köksfönstret idag,
så går jag här hemma med enorm
tillfredställelse & får ladda om nästa
vecka, för nästa rum 😉 resten av
helgen ska jag göra samma med
krattning, ta en liten plätt, vila, lasta
löv, vila…plocka löv, kratta en liten
stund å vila….fast här kommer resten
av familjen få jobba hårdare, annars
kommer vi aldrig blir klar med stora
tomten 😅

Max fortsätter hjälpa sin pappa
och rensa på gården 💪🏼 det är…

.
… ju tillfredställelse de lux
att få rensa på våren och
härligt då grabbarna går
genom allt ”järnskrot”
och dyl 🙌🏼

Prommis

Lunchprommis i skogen
är ju ett måste numera,
även på helgen 🙌🏼

.

.
…Grymt jobbat idag @fanny.okvist 💪🏼
ännu en plätt som nu är krattad
på gården 🍂👍🏼

Skräpplockningen

Nu har Max vägt sitt skräp
som han har plockat genom
@vildakidz och @hallsverigerent
och #skräpplockardagarna 👍🏼..

.
…vi tog ut badrumsvågen i garaget
och drog bort Max vikt. Å summan blev
4 påsar med skräp som väger 4,1 kg
tillsammans och en säck som väger
10,6 kg 💪🏼 han hade egentligen till
den 15 maj på sig att plocka mer
skräp, men han blev lite less nu,
efter allt plockade, så han ville
slutföra det och han har ju jobbat
på bra med totala summan
14,7 kg skräp 💪🏼

Härlig kväll

Älskar soliga vårkvällar,
nog det bästa på hela året
👌🏼✨ jag har nu suttit p
å ett underlägg vid rabatten
i trädgården ända fram nu
till 19.30 och rensat och
plocka lite löv i hinken 🍂

.
…så rogivande 🙌🏼 om vi
nu kunde få lite mer värme
och lite regn, så det börjar
grönska oxå 🌱

/ Anna

 

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.