Doktor Max

Söndag blev mest
en mysdag här hemma.
Jag hade lite sovmorgon
och när jag kliver upp
så möts jag av Max som
säger:
”…mamma, jag vill
göra ”framåt-stupa-
sido-läge
på dig” (!) ☺️

Opps, inget direkt jag
förväntat mig ☺️ 👍🏼 han
hade tydligen sett det i
”tillbaka till Vintergatan”
så efter frukost intog jag
sängen hos ”doktor Max”
eftersom jag tydligen slagit
i mitt knä i bordet då jag
skulle hämta kaffe 😂 ….

View this post on Instagram

När jag kliver upp efter liten sovmorgon så möts jag av Max som säger: "…mamma, jag vill göra "framåt-stupa-sido-läge på dig" (!) ☺️ opps, inget direkt jag förväntat mig ☺️ 👍🏼 han hade tydligen sett det i "tillbaka till Vintergatan" så efter frukost intog jag sängen hos "doktor Max" eftersom jag tydligen slagit i mitt knä i bordet då jag skulle hämta kaffe 😂 han tog först anteckningar vad som hänt och säger sen: "…de här anteckningarna ska jag låsa in på banken så att ingen glömmer det" 😂 …och japp, han vände mig i "framåt-stupa-sido-läge" först och inte dumt då barnprogram lär ut sånt 👍🏼 😉 sedan fortsatte doktor Max undersökningar. Blodtrycket var tydligen "100" och jag hade ingen puls, vilket han konstaterade: "…jätteallvarligt" 😱 vid koll av hjärtat så låter inte hjärtat "dunk,dunk" utan tydligen "kvack,kvack" 😂 och jag har en flod i ena örat som skvalpar 😂👍🏼 sedan vid operation av knäet så säger Max: "…jag har hittat en klump (knäskålen) och den tar jag bort, men du får en ny av gjutjärn" 👌🏼…och wow, jag mår verkligen prima efteråt och redo för en ny dag 😝😆👍🏼👍🏼 #lek #bus #doktormax #framåtstupasidoläge

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
…han tog först anteckningar
om vad som hänt och säger
sen:
”…de här anteckningarna
ska jag låsa in på banken
så att ingen glömmer det” 😂

…och japp, han vände mig i
”framåt-stupa-sido-läge”
först och inte dumt då b
arnprogram lär ut sånt 👍🏼 😉
sedan fortsatte doktor Max
undersökningar. Blodtrycket
var tydligen ”100” och jag
hade ingen puls, vilket han
konstaterade:
”…jätteallvarligt” 😱 vid
koll av hjärtat så låter
inte hjärtat ”dunk,dunk”
utan tydligen ”kvack,kvack” 😂
och jag har en flod i ena örat
som skvalpar 😂👍🏼 sedan vid
operation av knäet så säger
Max:
”…jag har hittat en
klump 
(knäskålen) och
den tar jag 
bort, men
du får en ny av 
gjutjärn” 👌🏼

…och wow, jag mår
verkligen prima
efteråt och redo
för en ny dag 😝😆👍🏼👍🏼

Lite hängig

Max var lite hängig mitt
på dan på söndagen…

.
…jag var ganska säkert
att han skulle blir sjuk..
men icke !
Han blev pigg igen på
eftermiddagen och inte
varit något sedan dess,
så skönt!

/ Anna

Annonser

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.