Wow, vi vann teckningstävling

Förra veckan såg
jag en fin tävling
hos Adlisbris-diy
instagram, där man
kunde vinna 24 st
proffspennor promarker,
som jag aldrig testat rita
med. Tänkte att vi kunde
väl slänga in ett bidrag,
till teckningstävlingen,
där både jag & Max har
ritat Zlatan och som nu
hänger i Max Zlatanrum

Jag såg den fina tävlingen hos @adlibrisdiy där man kan vinna ett paket fina proffspennor med #adlibrisdiy_teckning så då tävlar vi tillsammans jag och Max 👌🏼✨ vi älskar ju att vara kreativa och pyssliga både sonen Max och jag och tänkte då passar det väl bra delta med varsin teckning och tolkning av Zlatan som vi ritade för 2 år sedan 😊 och som nu hänger inramade i Max #zlatanrum 👍🏼 Max ritade med färgpennor och jag med torrpastellpennor . Vi sitter ju gärna och färglägger annars oxå i målarböcker tillsammans 💛 Jag älskar barnteckningar och Max har verkligen fångat Zlatans hårtofs och älskar hans färgglada fotbollsstrumpor och färgglada boll ⚽️👌🏼 så vi hoppas såklart på tur så vi kan testa nya pennor till nya konstverk framöver 👍🏼 #teckning #målning #zlatan #torrpastell #tävling #diy #barnteckning #inspiration #kreativ

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
…så ni ser ju vad jag
skrev i mitt tävlingsbidrag,
men jag tänkte ALDRIG
att vi vinner, var så många
duktiga med och sånna
som är duktiga på att
använda promarker redan.

Men så i morse då jag
öppnar instagram
så möts jag av detta…

.
…å jag älskar deras
motivering, att just
skapa tillsammans
och det gillar ju vi ;)

WOW VI VANN och
nu får vi testa pennorna
som jag suktat lite efter,
Superkul!!

/ Anna

Annonser

3 reaktioner på ”Wow, vi vann teckningstävling

  1. Ping: Max ritar | Ett nytt liv...

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s