Påskpyssel

Var lite inspirerad att
måla ett påskägg, så
tidigare grundmålade jag
några ägg jag hade här
hemma….

View this post on Instagram

Hittar några påskägg i gömmorna som jag eventuellt tänkte dekorera lite som årets påskpyssel 🐣 förberedda dem lite tidigare med grundfärg och när kroppen inte ville sova igår kväll så satt jag och skissa upp lite mönster i soffan framför tv:n … men vi får väl se om det blir nått i slutändan 😊 Max ville inte måla påskägg, det har vi gjort i många år, barnen har målat om gamla påskägg till sina egna och det är ett bra tips om man vill hitta på nått, återanvända gamla 👍🏼 skulle kunna visa lite gammalt påskpyssel sen kanske 😉👍🏼 satt just och funderade, kanske skulle testa färglägga med promarkers pennorna på dessa? Undrar om det skulle funka? #pyssel #pyssla #måla #påskpyssel #diy #maxochannaspåskpyssel

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
… sedan ville jag testa utifall
det gick rita med de nya
Promarker pennorna på dem
och det gick….

View this post on Instagram

Tänkte visa att det gick rita med Promakers pennorna och dekorera påskägg 🐣👍🏼 jag började med att grundmåla några gamla påskägg i vit allmoge sidenmatt hobbyfärg från @pandurohobby.se 🖌 perfekt kunna återanvända gamla påskägg 👍🏼 det var lite svårt fota, men hoppas ni ser, jag skissa först upp lite olika mönster och så gjorde jag tre olika färgnyanser på dem med promakers pennorna: en med ivory/pastell beige/kaki och en med ivory/satin/sandstone och sista med ivory/warmgrey1/warmgrey2 👍🏼 jag valde ganska neutrala färger, för jag vill att den skulle smälta in i köket och vi har många färgglada påskägg som barnen gjort tidigare, som kommer liva upp det hela 😉👌🏼avslutade med lite blyertslinjer runt mönstret för få lite tydligare kant, går ju använda en ännu tydligare permanent penna där om man vill 👍🏼pyssel #pyssla #diy #påskpyssel #påskägg #dekorera #promarker #promakers #tips #maxochannaspåskpyssel

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
… och så gjorde jag tre olika
färgnyanser på dem med
promakers pennorna: en med
ivory/pastell beige/kaki och en
med ivory/satin/sandstone och
sista med ivory/warmgrey1/warmgrey2 👍🏼
jag valde ganska neutrala färger,
för jag vill att den skulle smälta
in i köket och vi har många färgglada
påskägg som barnen gjort tidigare,
som kommer liva upp det hela 😉👌🏼
avslutade med lite blyertslinjer runt
mönstret för få lite tydligare kant,
går ju använda en ännu tydligare
permanent penna där om man vill 👍🏼

/ Anna

 

Annonser

En reaktion på ”Påskpyssel

  1. Ping: Påskpyssel | Ett nytt liv...

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.