Påskpyssel

Var lite inspirerad att
måla ett påskägg, så
tidigare grundmålade jag
några ägg jag hade här
hemma….

Hittar några påskägg i gömmorna som jag eventuellt tänkte dekorera lite som årets påskpyssel 🐣 förberedda dem lite tidigare med grundfärg och när kroppen inte ville sova igår kväll så satt jag och skissa upp lite mönster i soffan framför tv:n … men vi får väl se om det blir nått i slutändan 😊 Max ville inte måla påskägg, det har vi gjort i många år, barnen har målat om gamla påskägg till sina egna och det är ett bra tips om man vill hitta på nått, återanvända gamla 👍🏼 skulle kunna visa lite gammalt påskpyssel sen kanske 😉👍🏼 satt just och funderade, kanske skulle testa färglägga med promarkers pennorna på dessa? Undrar om det skulle funka? #pyssel #pyssla #måla #påskpyssel #diy #maxochannaspåskpyssel

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
… sedan ville jag testa utifall
det gick rita med de nya
Promarker pennorna på dem
och det gick….

Tänkte visa att det gick rita med Promakers pennorna och dekorera påskägg 🐣👍🏼 jag började med att grundmåla några gamla påskägg i vit allmoge sidenmatt hobbyfärg från @pandurohobby.se 🖌 perfekt kunna återanvända gamla påskägg 👍🏼 det var lite svårt fota, men hoppas ni ser, jag skissa först upp lite olika mönster och så gjorde jag tre olika färgnyanser på dem med promakers pennorna: en med ivory/pastell beige/kaki och en med ivory/satin/sandstone och sista med ivory/warmgrey1/warmgrey2 👍🏼 jag valde ganska neutrala färger, för jag vill att den skulle smälta in i köket och vi har många färgglada påskägg som barnen gjort tidigare, som kommer liva upp det hela 😉👌🏼avslutade med lite blyertslinjer runt mönstret för få lite tydligare kant, går ju använda en ännu tydligare permanent penna där om man vill 👍🏼pyssel #pyssla #diy #påskpyssel #påskägg #dekorera #promarker #promakers #tips #maxochannaspåskpyssel

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
… och så gjorde jag tre olika
färgnyanser på dem med
promakers pennorna: en med
ivory/pastell beige/kaki och en
med ivory/satin/sandstone och
sista med ivory/warmgrey1/warmgrey2 👍🏼
jag valde ganska neutrala färger,
för jag vill att den skulle smälta
in i köket och vi har många färgglada
påskägg som barnen gjort tidigare,
som kommer liva upp det hela 😉👌🏼
avslutade med lite blyertslinjer runt
mönstret för få lite tydligare kant,
går ju använda en ännu tydligare
permanent penna där om man vill 👍🏼

/ Anna

 

Annonser

En reaktion på ”Påskpyssel

  1. Ping: Påskpyssel | Ett nytt liv...

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s