Jobbig natt

Max skrivit
kontaktbok:
”…torsdag 23
nov, jag har

varit på dans” ✍🏼 …

.
…åsså lite Abbe-mys 🐶💛
men han syns knappt
mot Max svarta byxor ☺️

Jobbig natt

[Passande bild idag]

View this post on Instagram

[Passande bild idag] Varje dag är en kamp. Varje dag vaknar jag och det första jag känner är värken, smärtan i kroppen och varje dag ska jag göra mig redo för en ny dag och leva med den och alla andra konstiga symtom. Natten blev en sån där ”jobbig variant” där timmarna segat sig fram och där jag helst velat sova då jag var skit trött, men värken och yrseln vill något annat. Så en sorts befrielse när det sedan blir morgon, en vovve som pockar på uppmärksamhet, barn som vaknar, vardagen är igång och jag får sätta fokus på annat och låta sjukdomen ta ett steg bakåt och ”pyra” i bakgrunden och inte få full fokus👌🏼 Alla dar. Alla nätter. Kronisk värk Alla dygn. Tröttsamt att min följeslagare aldrig tar en paus. Efter 15 år så har jag lärt mig leva med det, men det går inte en dag utan att jag önskar jag vore frisk och att en dag få vakna utan värk. Så jag sänder en tanke till alla andra som kämpar på där ute med liknande besvär 👊🏼 vi får fokusera på att ta oss an en ny dag med nya möjligheter och hitta ljusglimtarna och fokusera på allt positivt runtomkring 👌🏼✨ [jag söker inte medlidande, men ibland vill jag bara skriva hur det är att leva med en ”dold” sjukdom som fibromyalgi som många lider av i tysthet och ibland behöver oxå den synas genom några rader] #levamedkroniskvärk #fibromyalgi #fbromyalgia

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
Varje dag är en kamp.
Varje dag vaknar jag och
det första jag känner är
värken, smärtan i kroppen
och varje dag ska jag göra
mig redo för en ny dag och
leva med den och alla andra
konstiga symtom.

Natten blev en sån där
”jobbig variant” där
timmarna segat sig fram
och där jag helst velat sova
då jag var skit trött, men
värken och yrseln vill något
annat. Så en sorts befrielse
när det sedan blir morgon,
en vovve som pockar på
uppmärksamhet, barn som
vaknar, vardagen är igång
och jag får sätta fokus på
annat och låta sjukdomen ta
ett steg bakåt och ”pyra” i
bakgrunden och inte få full
fokus👌🏼

Alla dar. Alla nätter.
Kronisk värk Alla dygn.
Tröttsamt att min
följeslagare aldrig tar
en paus. Efter 15 år så
har jag lärt mig leva
med det,  men det går
inte en dag utan att
jag önskar jag vore frisk
och att en dag få vakna
utan värk.  Så jag sänder
en tanke till alla andra
som kämpar på där ute
med liknande besvär 👊🏼
vi får fokusera på att ta
oss an en ny dag med nya
möjligheter och hitta
ljusglimtarna och
fokusera på allt positivt
runtomkring 👌🏼✨

[jag söker inte medlidande,
men ibland vill jag bara
skriva hur det är att leva
med en ”dold” sjukdom som
fibromyalgi som många lider
av i tysthet och ibland behöver
oxå den synas genom några
rader]

/ Anna

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.