Fredag

 

Max ser fram emot
bad på skolan idag 💦👍🏼 ..

.
..och kändes lite
frestande att följa
och basta, lite så
där osynlig och
tjuvåka med i skuffen
på taxin utan att nån
ser mig☺️

Beslutångest

Brottas med beslutsångest
de lux 🤔😟..kläderna
hänger klara att hoppa i…

View this post on Instagram

Brottas med beslutsångest de lux 🤔😟..kläderna hänger klara att hoppa i. Men när jag lever med en sjukdom där jag aldrig vet om jag ska fixa att fara, orka, eller våga. Huvudet vill på makens julfest, men tyvärr vill inte kroppen samma, så de utför värsta fighten nu 😉 Jag dopar mig för fullt inför och det går säkert ta sig iväg, men sen då, är jag villig ta bakslaget? Jag känner att bakslaget dessutom kan bli ett sånt där mastodont, eftersom kroppen är allmänt risig nu. Men samtidigt…jag vill, jag vill, jag vill iväg, hur ofta gör jag och maken något själva? Skulle vara så kul. Maken har erbjudit sig fixa skjuts hem efter halva kvällen…ska jag…eller… det är frågan. Ligger just nu och vilar med Abbe, laddar utifall…god mat, konsert….kontra bakslag med mer värk, yrsel, illamående, domningar, kanske sängläge hela helgen … allt annat som blir lidande.. jag väger för och emot ⚖️….jag har dock aldrig tagit mig iväg på en enda julfest de senaste åren, men just nu är ju faktiskt Max frisk oxå och syrran kan vara barnvakt… men orkar jag piffa till mig och ta alla intryck ikväll? ….ja, ni hör väl hur jag brottas 😅🙄 #beslutsångest #levamedkroniskvärk #fibromyalgi #ihateit

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
…men när jag lever med
en sjukdom där jag aldrig
vet om jag ska fixa att fara,
orka, eller våga. Huvudet
vill på makens julfest, men
tyvärr vill inte kroppen
samma, så de utför värsta
fighten nu 😉 Jag dopar
mig för fullt inför och det
går säkert ta sig iväg, men
sen då, är jag villig ta
bakslaget? Jag känner att
bakslaget dessutom kan bli
ett sånt där mastodont,
eftersom kroppen är allmänt
risig nu. Men samtidigt…
jag vill, jag vill, jag vill iväg,
hur ofta gör jag och maken
något själva? Skulle vara så
kul. Maken har erbjudit sig
fixa skjuts hem efter halv
a kvällen…ska jag…eller…
det är frågan.

Ligger just nu och vilar
med Abbe, laddar utifall…
god mat, konsert….kontra
bakslag med mer värk, yrsel,
illamående, domningar,
kanske sängläge hela helgen
… allt annat som blir lidande..
jag väger för och emot ⚖️….
jag har dock aldrig tagit mig
iväg på en enda julfest de
senaste åren, men just nu
är ju faktiskt Max frisk oxå
och syrran kan vara barnvakt…
men orkar jag piffa till mig
och ta alla intryck ikväll?
….ja, ni hör väl hur jag
brottas 😅🙄

/ Anna

 

Annonser

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.