Lovdagarna, majbrasa, sång & pyssel

Jag har idag suttit hos
frissan på valborgförmiddagen
och gått från rödhårig 👉🏼
avfärgning 👉🏼 till ljusare igen 👍🏼
å det tog lite tid, så samtidigt
som skönt få sitta njuta i lugn
och ro, så var det lite jobbigt
för kroppen, som jag nu får
sota efteråt = soffläge eftermiddag
och resten av kvällen…..
så ingen majbrasa för min del och
vädret är inte det bästa, kallt
och mulet, så jag stannar hemma
i soffan istället. Så Max och pappa
for själva iväg till majbrasan i byn
med fyrhjulingen för att grilla korv 🔥
så jag ligger under gosigt täckte med
en stor gottepåse som gubben köpte
och ska tröstäta lite 😛😝 …

View this post on Instagram

Jag har idag suttit hos frissan på förmiddagen och gått från rödhårig 👉🏼 avfärgning 👉🏼 till ljusare igen 👍🏼 å det tog lite tid, så samtidigt som skönt få sitta njuta i lugn och ro, så var det lite jobbigt för kroppen, som jag nu får sota efteråt = soffläge eftermiddag och resten av kvällen…..så ingen majbrasa för min del och vädret är inte det bästa, kallt och mulet, så jag stannar hemma i soffan istället. Så Max och pappa for nu själv iväg till majbrasan i byn med fyrhjulingen för att grilla korv 🔥 så jag ligger under gosigt täckte med en stor gottepåse som gubben köpte och ska tröstäta lite 😛😝 Lite skojigt dock innan jag for imorse, Max gillade ju aldrig mitt röda hår, så han säger:”…mamma lova att du ska bli ljus och ingen annan färg” 😉 Jag säger skämtsamt: ”… kanske kommer jag hem med grönt eller blått eller rosa hår” ☺️ och Max skriker i panik: ”….NEEJ!! Så jag sa att jag skämtade och Max säger: ”..så lova att du kommer hem ljus” Jag svarade: ”…okej” och då tittar Max på pappa och andas ut och säger: ”….då kommer du ha 2 tonårstjejer här hemma” 😂😂 ….ja den tackade jag för ✌🏼☺️ #valborg

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
…lite skojigt dock innan
jag for till frissan, Max
gillade ju aldrig mitt röda
hår, så han säger:
”…mamma lova att du ska
bli ljus och ingen annan färg” 😉
Jag säger skämtsamt:
”… kanske kommer jag hem
med grönt eller blått eller
rosa hår” ☺ och Max skriker
i panik:
”….NEEJ!!
Så jag sa att jag skämtade
och Max säger:
”..så lova att du kommer
hem ljus
Jag svarade:
”…okej” och då tittar
Max på pappa och andas
ut och säger:
”….då kommer du ha
2 tonårstjejer här hemma
😂😂 ….ja den tackade
jag för ✌🏼

Första maj

Ledig dag.
Max har testat lite,
hur det känns då han s
junger i de nya sakerna
vi beställde 🎤🎧✨ och
han verkar ju trivas i lurarna
framför micken ☺👌🏼 ..

.
…så då ska vi testa
spela in senare nån
dag och se hur det
blir att få ihop med
bakgrundsmusik 🎶✨

Pysslat

Idag har vi äntligen
haft lite tid och ork
för pyssel 👌🏼✨ så vi tog
fram ”trä-pinnarna”
som Max morfar sågade
till i fjol och som vi idag
målat till strips 🎨🖌🍟✨☺

.
…ni kan swipa för fler bilder
och så filmade jag Max lite
medans vi pysslade, så kika
på denna film….

.
….så vi blev nöjda med
slutresultatet, vi tycker de
liknar lite lagom friterade
strips 😉

/ Anna

 

 

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.