Öronläkare & hörcentralen

Började morgon med
att skriva kontaktbok…

.
”..onsdag 10 okt, jag har
varit på teater” ✍🏼

Spenderat förmiddag på
Sunderbyns sjukhus för
koll hos öronläkare & hörseltest
och det gick fint 👍🏼

.
…Max total avslappnad i stolen,
så han höll på att somna 😴☺️
sedan fick han äta palt-lunch
med pappa innan dax för
skola igen 😉

Läkarbesök

En intensiv dag idag, men
ibland bra göra bort en
massa samma dag och ta
bakslaget efteråt 😉 nu har
jag själv varit hos min läkare,
som pekade lite med hela
fingret ☝🏼 och tyckte att jag
skulle sökt hjälp tidigare och
inte härda ut 😌…

View this post on Instagram

En intensiv dag idag, men ibland bra göra bort en massa samma dag och ta bakslaget efteråt 😉 nu har jag själv varit hos min läkare, som pekade lite med hela fingret ☝🏼 och tyckte att jag skulle sökt hjälp tidigare och inte härda ut 😌 jag har ju försökt vänta ut allt och det är ju mycket bättre, men hostar fortfarande nattetid och har inte hört något på ett öra på 3 veckor 👂🏼😞 jag trodde själv jag hade vax som behövde sugas, men tydligen rejält indragen trumhinna, å jag lät fortfarande rosslig i bröstet, så nu blev det recept på annan kraftigare och annan sort inhalationspray samt ska ha en behandlingskur med ett nässpray oxå intensivt nu några dar, sen hoppas vi på underverk 🙌🏼 jag har varit krasslig sedan början av augusti, så jävligt less. Men nog var det grymt att denna gång få min egen läkare sedan 14 år tillbaka (!) han var den jag kom till efter en 2 årig karusell av utredningar hit och dit å massa olika läkare, innan jag fick min diagnos och det känns helt underbart att få ha samma läkare, som känner mig utan och innan och vi vet var vi har varannn, helt underbart 👌🏼✨ även om han upprepa ett antal gånger idag, att jag ska komma in tidigare nästa gång och slippa lida ☝🏼☝🏼☺️ #nuhoppasjagpåunderverk

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
… jag har ju försökt vänta ut
allt och det är ju mycket bättre,
men hostar fortfarande nattetid
och har inte hört något på ett
öra på 3 veckor 👂🏼😞 jag trodde
själv jag hade vax som behövde
sugas, men tydligen rejält indragen
trumhinna, å jag lät fortfarande
rosslig i bröstet, så nu blev det
recept på annan kraftigare och
annan sort inhalationspray samt
ska ha en behandlingskur med
ett nässpray oxå intensivt nu några
dar, sen hoppas vi på underverk 🙌🏼
jag har varit krasslig sedan början
av augusti, så jävligt less. Men nog
var det grymt att denna gång få
min egen läkare sedan 14 år tillbaka (!)
han var den jag kom till efter en
2 årig karusell av utredningar hit
och dit å massa olika läkare, innan
jag fick min diagnos och det känns
helt underbart att få ha samma
läkare, som känner mig utan och
innan och vi vet var vi har varannn,
helt underbart 👌🏼✨ även om han
upprepa ett antal gånger idag, att
jag ska komma in tidigare nästa gång
och slippa lida ☝🏼☝🏼☺️

Middag på stan

Hämtade Max på skolan
och sedan bästa middags-
sällskapet på stan ✨..

.
… å sedan ska vi då på Max
dansgrupp 🕺🏻✨innan
hem 😅

/ Anna

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.