Tävling vinn Poio spelet + bok

Så kul vi har fått möjlighet
att köra en tävling där
3 stycken vinner varsitt
Poio paket av spel och bok
Ett superskoj spel som hjälper
ditt barn att ”knäcka läskoden”

View this post on Instagram

Så kul 👌🏼✨ vi har fått möjlighet att köra en tävling där 3 stycken vinner varsitt Poio paket av spel och bok ✨ Ett superskoj spel som hjälper ditt barn att ”knäcka läskoden” 👌🏼✨ så för att delta gör ni så här: 1. Följ @poiosverige här på instagram 2. Det här spelet och boken handlar om ”trollet som inte kunde läsa” men vi är nyfikna, om ni själva skulle skriva en barnbok, vad skulle den heta? 😜👍🏼 skriv det som kommentar här nere och tipsa gärna 2 vänner om denna tävling genom att tagga dem i kommentaren. 3. Sedan kommer de som jobbar på Poio utse de 3 vinnarna nästa söndag, för vi tycker det känns mer rättvist, så alla våra vänner och bekanta har samma chans att vinna, utan att nån tror att vi fuskar. Tävlingen hålls öppen 1 vecka, startar nu och avslutas nästa söndag den klockan 12.00 och så meddelar vi sedan vem som vunnit ✨ Lycka till! P.s å vill ni se då Max testade spelet, finns det ett klipp på Max youtube sida ”Max liv” 👍🏼 #tävling #giveaway #poio #vinn #lärasigläsa #spel #bok #knäckaläskoden #lyckatill

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
….å för att kunna tävla
så måste ni gå in på vårt
instagram ”maxmedfamilj”
som ni hittar här >>

och under just den filmen
och det inlägget kan ni tävla
genom att läsa där hur ni
ska göra och lämna er
kommentar. Lycka till!

Ni kan se en film här
då Max spelar spelet

.
och läs mer om
spelet här >>

Tävlingen hålls öppen 1 vecka,
startar nu och avslutas nästa
söndag den 28/10 klockan 12.00
och så meddelar vi sedan vem
som vunnit ✨
Lycka till!

/ Anna