Halloweenpyssel

Detta var årets
Halloween pyssel,
se filmen vad vi gjort
och bilder nedanför…

.
visst blev det bra?

View this post on Instagram

Längesedan vi pysslade, så nu när Max kom hem från skolan så har vi passat på att påbörja lite halloween pyssel 🕷🕸 medans Max sitter med sina bedövningsplåster 1 timme 👍🏼 å jag har ju alltid älskat alla förpackningar som @ikeasverige har till alla sina saker, ofta lite små kartongbitar till mindre saker och de är ju så perfekt spara till pyssel 👌🏼✨ så idag tog vi fram den lilla kartongen till JANSJÖ klämlampa, har ett gulligt litet ”fönster” och fick bli ”grunden” och förpackningar till SKÅDIS hade perfekta vikta kartongbitar till tak ☺️ så vi har skurit lite, limmat med limpistol och grundmålat…ja vad tror ni det ska bli? Vi har en ide’ jag och Max, få se om vi får till det ☺️ #pyssel #halloweenpyssel #återbruk #ikea #maxochannashalloweenpyssel #maxochannaspysselrum

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.

.

.

.

.

.

.
…vi är nöjda!

/ Anna

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.