Lite krassligt & Adventsmys

Hoppsan,
den sena fredag kvällen
fick jag spendera så här…

View this post on Instagram

Så här spenderade jag sen kväll igår 🤮jag hann först somna en stund, jag & Max gick å la oss tidigt, men så vaknade jag av grym värk i rygg och illamående 😔 å det är ju vanligt med min fibromyalgi att ibland hinner värken bli så kraftig, så då blir det yrsel och jobbig illamående och jag kan få spendera timmar bredvid toastolen. Inte alltid jag behöver kräkas…. något jag fullkomligen hatar så jag försöker in i det längsta att slippa 😫 så brukar sitta där med värsta dödsångesten ☺️ men just med min sjukdom så vet jag ju som inte, är det den som utlöst detta eller har jag fått magsjuka? Går ju som inte riktigt veta, så nu hoppas jag att ingen annan får det. Spenderat natten på soffan & fick behålla värkmedicin & lite fil efter ett tag 🙏🏼 så fått sova nån timme, så nu tacksam över det och hoppas det fortsätter åt rätt håll…å herregud alla ni som lämnat kommentarer från pysslet 🙏🏼✨ så himla söta ni är 💛✨ började ju svara de första och nu känns som heltidsjobb ☺️😁 #bläh #tacksam

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
..mindre skoj, fast efter kräkts
några gånger så gick det över
ganska fort och tror det var för
att jag vaknade till efter somnat,
av sån värk i ryggen, som jag
tror utlöste det hela. Ingen annan
har då blivit dålig, utifall det skulle
varit nån sväng av magsjuka, det är
ju just det som är så svårt med min
sjukdom,. vet ju aldrig när det är min
fibro som utlöser något, eller om det är
någon annan sjukdom ;)

Så blev en lugn lördag
här hemma bara hemmavid
och se så fin Max jultavla
blev i köket…

.
…så härligt mys till
adventskalendern…

.
… som känns så bra.

Dottern fortfarande krasslig och
måste dopa sig för att kunna svälja
stackarn, men känner sig dock lite
bättre idag.

Vi var ut och tände
utebelysningen…

.
…men trist då det småregnar
istället för att snöar.

Tillbakablick

Max farbror Tommy var förbi
tidigare i veckan med detta
utklipp från tidningen…

.
…så vi drömde oss lite tillbaka.
Swipa för att se fler bilder.

Juldekoration
.

.

.

.

.

.

View this post on Instagram

Mys på 💛✨ #advent #jul #mys

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
…åsså lite julbak
i sista minuten innan
första advent…

.
…polkagrisbiscotti och
vill någon ha recept,
kommer det här…

.
…mums.

Enda fördelen med en
krasslig dotter, var att
få lördagsmysa med
henne oxå…

.
…så vi såg lite på hennes
favvoband BTS och Max
försökte göra deras dansmoves ;)

/ Anna

 

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.