Veckan som gått

Samlar här lite från förra
veckan som gick, å här har
ni först lite filmklipp..

.
… å här lite bilder
& annat…

.
https://www.instagram.com/p/BtdNM9Ko0C0/
.

View this post on Instagram

Max har fyllt på sin ”läshörna” med 2 nya böcker som han läser 👍🏼✨ en om ”Rolf på jakt” och ”Erik kör cross” 📚✨ jag älskar att han gjort en egen ”läshörna” och där han nu läst in 11 böcker (!) Ni kommer till hans läshörna nu, om ni klickar på direktlänken i profilen 👆🏼 ja, jag tycker det är grymt jobbat att han vill det och jag är såå tacksam att han gillar att läsa, å jag är så tacksam att jag fått vara med om denna utvecklingsresa från början och följa alla steg han gjort och jag kunde väl aldrig tro där, när han tidigare tragglade med bokstäver och att ljudade sig fram och det gick både trögt och tog lång tid, att han nu idag skulle sitta och läsa upp böcker själv, wow, det är så inspirerande👌🏼☺️✨ å tror just för Max har det varit avgörande att vi alltid har läst mycket böcker, vi har alltid gjort det till något roligt och spännande och han har ju en grym fantasi och vi har lekt oss till att lära in bokstäver och ord och framförallt låtit det få ta den tid som Max har behövt. Det är alltid han som fått välja vad han vill göra, vi har aldrig tvingat honom till något och att bara kalla något att ”busa” istället för att ”träna” gör ju allt skoj 😛🤪 just nu är det grymt att även se lyckan i hans ansikte, då han förstår att det är ju han själv som kan läsa texten och inte längre behöver så mycket hjälp idag 👌🏼👊🏼✨då blir jag som mamma grymt rörd inombords 💛 #läsa #böcker #maxläshörna #yeah

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.

.

.


Provtagning

Onsdag var vi på
provtagning…

.
…idag besök på sjukhuset
och lämna några rör med
blodprover 💉 å idag var
han lite svårstucken & ganska
trögflytande blod och kanske
nte så konstigt då det är -30
grader ute, men en superduktig
kille som fixar provtagning galant
numera 👌🏼

.

.

.

.

.

.

.

.

.
…avslutade fredag
med behandlingen igen.

/ Anna

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.