Fotbollsträning & Max grill

.

View this post on Instagram

Helt perfekt för Max vara med och träna med knattelaget i byn ⚽️👍🏼 även om han är många år äldre än de flesta, så är det på hans nivå och perfekt med grundläggande övningar och här rör han verkligen på sig och är med i allt och är svettig efteråt 😅👍🏼 å har ju både morbror och farbror som tränare 👌🏼✨vi har tidigare oxå kombinerat det med Parasport fotbollslag i stan för funktionsvariationer, å det är oxå kul just träffa alla som han oxå spelar innebandy med, fast där är det så stort åldersspann och där är de flesta mycket äldre och superduktiga och det går alldeles för fort för Max, så brukar bara bli skjuta på mål och sedan stå still hela matcher på topp, vågar inte gå in in i någon närkamp och rör typ knappt på sig. Så därför står vi över det helt i år, Max känner själv, att det i byn passar honom bättre och så är det ju närmare oxå 👍🏼 #fotboll #fotbollsträning

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.

.
å sista sakerna är fixade till
Max grillen nu, se här…

.
…snart klart!

/ Anna

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.